• 瀏覽: 95,683
  • 回覆: 1,218
  • 追帖: 4
+44
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-18 01:31 PM 發表
連「馬會🐴」都知「連登王國😷」力量之強,要為客仔💰安全,取消賽事。。。。「暴力丶恐怖」不能輕視。
真係cls,咁耐以來,馬會未試過無啦啦取消賽事,今次真係破晒紀錄,班曱甴真係討厭

我仲度左條必勝Q過關,而家邊個賠返俾我?

又係預判結果,本來人地吾泥搞你馬會,而家變相激起佢地泥,話馬會有心針對,你取消得幾多次呢

引用:
原帖由 superplx 於 2019-9-18 01:35 PM 發表
何生幾時買返3 4隻獅子
我想睇曱甴圍獅子
學俄羅斯人養熊算喇,唔需要出動到獅子

引用:
原帖由 萬家難吃的鞋抽 於 2019-9-18 01:34 PM 發表
甴曱令香港冇馬照跑舞照跳又行近一步了
跳舞?跳樓就有得跳

屌!龜縮馬會邊個提出呢個濕九決定!

何妖自盡 la

Isis 

不賭是贏錢,好事一樁.

而家網上流傳一個消息就可以令全港杯弓蛇影, 一時又話有黑社會斬人, 一時又話包圍XX, 市民無法知道呢D消息可唔可靠, 為保安全, 都只有留在家中. 活動單位絕對唔會冒風險舉辦活動, 只能取消. 一個網上既流傅已經足以影響全港市民既生活,
政府是否應該由源頭開始, 防止網上發報, 召集, 及散播令人不安的信息

屌 我本身想買開心神駒 新力寶Q >><<1死黃絲

引用:
原帖由 前期橙色主題 於 2019-9-18 13:54 發表

泛民只會譴責何生,要馬會踢佢出會,批鬥在進行中
咁樣好快第場踢剩三隻出賽

引用:
原帖由 koikeaya 於 2019-9-18 02:03 PM 發表
又係預判結果,你封得幾多次
尋日已有破壞
今日天星都有

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-9-18 02:03 PM 發表

入左飛果D先慘,無啦啦取消,未跑就輸
取消可以退飛

屌,回歸後中央貫徹香港馬照跑,22年來從未因為中央而令到馬唔跑,今晚竟然因為班死畜生而搞到馬唔跑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]