• 瀏覽: 95,693
  • 回覆: 1,218
  • 追帖: 4
+44
我諗緊政府係度諗緊咩?唔生唔死拖緊咩

唔俾堯哥隻馬出賽咪得囉

大家記住,連馬仔都無得玩一定要泛民找數

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-18 01:27 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》風波觸發多場暴力衝突,立法會議員何君堯在7月21日的元朗衝突中,與「白衫軍」握手引起爭議,成為風波中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190918/photo/bkn-20190918130337027-0918_00822_001_01b.jpg?20190918131900

連「馬會」都知,要為客仔安全,取消賽事。。。。下次,又會是那間場所、賽 ...
曱甴民主,以佢為主,順佢者昌,逆佢者亡!!曱甴嘅民主果真系全世界最民主,簡稱:專制獨裁

引用:
原帖由 macau20coaxial 於 2019-9-18 01:50 PM 發表

絕對支持!

1967暴動,都未試過停賽馬!

更加冇左派人士要圍馬場!

2019反中暴動,絕對超越1967反英暴動!

必須立即「緊急法」!

支持「緊急法」後,馬迷一人買一隻Longines機械錶救市救港,支持馬照跑!打擊曱甴的倭國精精所謂石英革命! ...
柒9立緊急法同王爺王歧山去殺人打刼呀??

https://youtu.be/Yua5dCGv3iQ

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-18 01:27 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》風波觸發多場暴力衝突,立法會議員何君堯在7月21日的元朗衝突中,與「白衫軍」握手引起爭議,成為風波中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190918/photo/bkn-20190918130337027-0918_00822_001_01b.jpg?20190918131900

連「馬會」都知,要為客仔安全,取消賽事。。。。下次,又會是那間場所、賽 ...
早兩日公布啦,浪費時間

引用:
原帖由 remyboy 於 2019-9-18 01:33 PM 發表
說好的馬照跑、舞照跳50年不變,
泛民係咪應該譴責暴徒影響一國兩制
泛民只會譴責何生,要馬會踢佢出會,批鬥在進行中

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-18 01:50 PM 發表
投注站都出不切「通告」,要口述取消,這般突然!
已吹了多日,馬會突然即日中午取消,文字通告都出吾切,吾通收到風,今晚單理很大?火攻💣馬場🐴

正常做法應該引用馬場公眾安全條例,要求天六退出,讓賽事繼續進行

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-18 01:43 PM 發表
你老母~吊你執葉何個pok kai~原來你老婆系福建人??吊你個pok kai!!叫白衣出荃灣打人??
你老豆~唔係咁能戇9吖,白衣人黑衣人全部都係曱甴變身,上youtube 睇啦!

唔X係嘛..攪到冇馬跑

美斯尋日又踢假波,唔該搵人圍下佢屋企

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-18 01:32 PM 發表
鐸左2日馬,嘥晒 d 心機
抵死啦,神早話左你唔信啫

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-18 01:32 PM 發表
鐸左2日馬,嘥晒 d 心機
入左飛果D先慘,無啦啦取消,未跑就輸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]