• 瀏覽: 95,715
  • 回覆: 1,218
  • 追帖: 4
+44
引用:
原帖由 貝才貝才 於 2019-9-18 01:40 PM 發表
連馬會都怕左曱甴, 真係無法無天
馬會冇L用啫

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-18 01:27 PM 發表
反對修訂《逃犯條例》風波觸發多場暴力衝突,立法會議員何君堯在7月21日的元朗衝突中,與「白衫軍」握手引起爭議,成為風波中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190918/photo/bkn-20190918130337027-0918_00822_001_01b.jpg?20190918131900

連「馬會」都知,要為客仔安全,取消賽事。。。。下次,又會是那間場所、賽 ...
如果今晚係沙田跑,一定唔會取消

引用:
原帖由 sam_plus 於 2019-9-18 02:13 PM 發表
頭先響投注站聽到以下對話
職員:唔好落注啦,今晚場賽事取消,落左飛可以退錢
阿伯:點解取消呀,打風呀?
職員:安全理由取消
阿叔:何君堯隻馬落場,d人去圍馬場吖嘛
阿伯:麻撚煩個何君堯,一個累全家⋯⋯ ...
阿伯cls,邊個麻煩都未搞清楚,抵佢輸多D

天收何君妖……哈

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-18 01:30 PM 發表
所謂網民,咪又係曱甴
係仆街含家產的曱甴

馬會又係,取消第一場咪得㘗

馬會怕真的圍,馬迷出去真打,打死黑衣人。

引用:
原帖由 koikeaya 於 2019-9-18 02:20 PM 發表

大公,星島都冇報啦,全世界黑記咩
東方不是,星島大公都唔係

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-9-18 02:21 PM 發表

馬迷都老弱病殘又點夠年青力壯嘅曱甴打呀
不能明鬥,但可伏擊。

引用:
原帖由 Fairwoodtai 於 2019-9-18 01:58 PM 發表
正常做法應該引用馬場公眾安全條例,要求天六退出,讓賽事繼續進行
取消第一場已經得喇

引用:
原帖由 春天外圍的手背 於 2019-9-18 01:39 PM 發表
曱甴破壞力驚人,攬炒成功了⋯冇馬跑、吉舖多咗,好多行業已經水靜䳘飛
差有豐未圍,圍埋去,金融崩塌,經濟寒冬,全民皆苦,等天打救。

引用:
原帖由 yi26 於 2019-9-18 02:14 PM 發表
消息指: 馬會高層致電何君堯要求退賽,但遭拒絕。結果夜馬全部取消。
我都有消息指你阿媽服侍得馬會高層唔happy,所以取消賽事呀!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-18 01:34 PM 發表
「義士😷」中亦有馬迷🐴,辛苦幾天温書,無得落注💰。。。。
是死曱甴,義乜撚野士

連登已演變成恐怖組織

之前連龍牆打人都成班記者

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]