• 瀏覽: 4,642
  • 回覆: 48
佢地所講既基本都接近事實,只不過將角色全部掉轉曬

相信每一個覺醒嘅年輕人都無法認同激進示威者破壞“一國兩制”嘅暴力違法行為,請我哋聯合起身共同維護我哋嘅家園,一齊向暴力行為Say No,停止對香港自由與法治嘅破壞,請還香港一片安寧,俾“東方明珠”重拾昔日嘅璀璨留一條光明大道。

引用:
原帖由 linxiaojian 於 2019-9-18 09:46 發表

9月16號,香港立法會議員陳淑莊無視香港暴亂現狀喺聯 ...
公文黨只做損害香港人的利益,為黨爭取個人在法庭上得到更大利益。

明知佢地顛倒黑白,破壞香港,打人放火,非法禁錮咁點解政府仲要咁軟弱

引用:
原帖由 平常的人 於 2019-9-18 11:00 AM 發表
明知佢地顛倒黑白,破壞香港,打人放火,非法禁錮咁點解政府仲要咁軟弱
再美麗嘅謊言亦掩蓋唔到禍亂香港嘅事實,再懾人嘅武力亦動搖唔到市民護港嘅決心,黑衣暴徒已然無法遏制民眾嘅醒悟,正不斷失去民心,我哋祝願香港早日回歸正途!

引用:
原帖由 雨點子 於 2019-9-18 10:55 AM 發表

公文黨只做損害香港人的利益,為黨爭取個人在法庭上得到更大利益。
真系太無恥  ,為了個人利益,把全港人拉下無底深淵

引用:
原帖由 平常的人 於 2019-9-18 11:00 AM 發表
黑衣青年一直宣揚「民主自由」,但當民眾表達自我訴求時卻遭到瘋狂報復,真係諷刺!

引用:
原帖由 linxiaojian 於 2019-9-18 11:28 AM 發表
本嚟唔關心政治嘅,呢些人把香港搞亂
動人心魄嘅文宣亦只能一時掩蓋真相,短暫蒙蔽眾,終究難以經受住時間嘅考驗和眾雪亮眼睛嘅審視。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]