• 瀏覽: 77,305
  • 回覆: 1,033
  • 追帖: 5
+55
拉咗返去調查而家保釋候查.....

就算好彩唔告你,暴動現場持刀都係自招嫌疑, 環境證供不利!
當事人實問過律師意見,都話想低調沒有投訴.
係啲多鳩魚的人係度傻嘈.
X果係度抽水

夠膽大力自插幾下,無流血當無數

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-9-17 05:58 PM 發表
連手柄計才長9吋<==證明黑記弱智
毒果黑妓係咁上下,
連巧幫手都柒過人。

引用:
原帖由 贏高興輸快樂 於 2019-9-17 05:56 PM 發表
浸會大學學生記者蘇敬華因袋中留有一把用來切月餅的餐刀,前晚(15日)在北角採訪示威被搜查時,遭警方指控持有攻擊武器,帶上私家車拘捕。警方有組織罪案及三合會調查科高級警司李桂華在昨日的記者會聲稱,該記者藏有9吋長、「好尖嘅」金屬刀。惟據浸大「廣播新聞網」昨晚上載警方搜查記者的片段,以及由記者家人提供的圖片可見,原來李桂華聲稱「好尖嘅」刀,只是鈍頭餐刀,連手柄計才長9吋,一般只計刀鋒僅長4吋。廣播新聞 ...
又系生果,沒有圖,寫咩都得

試下割喉睇下放唔放到血?

引用:
原帖由 大林林 於 2019-9-17 06:21 PM 發表

麻煩借你個曱甴肚比我測試下4吋餐刀有無殺傷力
按你個豬腦諗,魚蛋竹籤都可以殺人,理應列為兇器喇。

引用:
原帖由 nkt1234567 於 2019-9-17 05:58 PM 發表
毅進仔係咁上下架啦
同意,我有幾個朋友讀毅進仲要考唔到入警察,廢到仆街

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-9-17 06:14 PM 發表

毅進仔搵錢多過好多大學曱甴
大學? 咩泥?
係咪曱甴產卵既地方?

差佬拉左之後
變左把軍刀都仲得
證據都差佬揾
周街執到就係佢

你又試下 hand carry 帶上飛機便知係未危險品!

唔知呢把4吋鈍刀, 可唔可以插得入肉呢?
有無暴徒或佢哋既支持者, 以自身作實驗, 插下自己?

甴曱毒果寫成和平輿愛之刀都得。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]