• 瀏覽: 26,066
  • 回覆: 45
+10
陳議員做完手術真係康復得快,飛來飛去都冇問題!!

陳淑莊議員講清楚是不是,你指史暴徒沖立法會,燒警署,打差佬.你是不是真腦癌.

佢唔淨止個腦有事!佢對眼都有事!但係個口更加有事!惡臭!

引用:
原帖由 大力金剛掌 於 2019-9-17 04:05 PM 發表
公民黨立法會議員陳淑莊應邀到聯合國人權理事會,就香港人權狀況發言。
她表示,反修例運動自6月展開以來,已進入百日,香港警察的暴力不斷升級,由打壓示威及言論自由,到無差別施襲,散播仇恨言論,以至侵害被捕者及市民的基本人權及尊嚴。
警方深夜發稿,反駁立法會議員陳淑莊在聯合國人權理事會的言論,對陳淑莊的多項指控表示非常遺憾。
警方說,自6月以來,香港發生一連串的示威活動越演越烈,暴力逐步升級,示威 ...
身患重病,還可以到人權理事會大話連遍,垂死都要抹黑香港警察,好一個真真正正的香港漢奸!

引用:
原帖由 大力金剛掌 於 2019-9-17 04:05 PM 發表
公民黨立法會議員陳淑莊應邀到聯合國人權理事會,就香港人權狀況發言。
她表示,反修例運動自6月展開以來,已進入百日,香港警察的暴力不斷升級,由打壓示威及言論自由,到無差別施襲,散播仇恨言論,以至侵害被捕者及市民的基本人權及尊嚴。
警方深夜發稿,反駁立法會議員陳淑莊在聯合國人權理事會的言論,對陳淑莊的多項指控表示非常遺憾。
警方說,自6月以來,香港發生一連串的示威活動越演越烈,暴力逐步升級,示威 ...
呢隻仆雞大話精等天收佢

暴徒有致命攻擊性武器,汽油彈等有無向聯合國匯報?

腦瘤醫完又到腦殘

香港法例都有嚴格規定唔準強姦任何人, 
這是否事後理由??

漢奸同美國佬的一場戲, 呃到好多傻仔...

做漢奸, 一生罪孽...

漢奸黑衣日日都想有人死, 無死人都要吹到話有,
否則外國金主做唔死香港, 股市沽唔死香港...

引用:
原帖由 jayzzzzz 於 2019-9-18 09:04 AM 發表

身患重病,還可以到人權理事會大話連遍,垂死都要抹黑香港警察,好一個真真正正的香港漢奸!
講事實。唔係抹黑。

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2019-9-18 11:51 AM 發表
漢奸同美國佬的一場戲, 呃到好多傻仔...

做漢奸, 一生罪孽...

漢奸黑衣日日都想有人死, 無死人都要吹到話有,
否則外國金主做唔死香港, 股市沽唔死香港...

https://cdn.discuss.com.hk/t/15ca36/f/800x0/https://i2.kknews. ...
支持大美國制裁小中國

恭祝陳屬髒龍精虎猛,
意味佢有足夠條件喺監倉履行一個罪犯嘅職責

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-9-18 02:21 PM 發表

支持大美國制裁小中國
你喜歡啦...

引用:
原帖由 keigohgoh 於 2019-9-18 03:47 AM 發表
陳議員做完手術真係康復得快,飛來飛去都冇問題!!
大家知咩事
全部都戲子

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]