• 瀏覽: 86,409
  • 回覆: 848
  • 追帖: 4
+46
8.31太子站衝突事件成為公眾關注焦點,傷者人數多次變更,更曾傳出「打死人」傳聞。市民促港鐵公布當日站內的的閉路電視片段,但港鐵早前只透過新聞稿發放當日26張閉路電視截圖,未能釋除社會疑慮。公民黨立法會議員楊岳橋今(17日)召開記者會,稱早前接獲文件,紀錄了事件部分重要細節。《香港01》直播記者會。

睇片直播!!!
聽講現在楊大狀+議員正在開緊記招爆緊班死差佬大鑊渦????
楊大狀+議員收到堅料????
如果系真的話,咁今次班死差佬重唔仆街冚家鏟????
等睇大龍鳳囖???
你點睇???

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/376149/831太子站-直播-楊岳橋記招-公開早前接獲消防紀錄文件細節

同一份自制記錄,無限公開!

引用:
原帖由 曹三豐 於 2019-9-17 03:21 PM 發表
同一份自制記錄,無限公開!
錯渦!
佢話系班消防佬秘密攞比佢渦??
唔通班消防佬都唔撚順超班死差佬的所作所為???

不甘毛EE獨佔,將同一份野翻炒,爭做大佬摶見報

之後爆出了警方兩次說沒有傷者,今日爆出了份文件之後經過修改

就算真的沒有死人,警方+消防水洗都唔清,因為唔知道佢地究竟係表現差,還是有事隱瞞

反正繼續當戲睇😇

身為律師有冇確認過份文件嘅真偽先開記者呀

其實紀錄咪就係無人死囉
救護入去,又10個又7個,佢哋都喺度,都係人唔係屍,係咪?
我懷疑係救護私下運走3個犯人?

食住花生等睇有乜料爆

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2019-9-17 03:26 PM 發表
身為律師有冇確認過份文件嘅真偽先開記者呀
佢一定唔係傻仔黎,
估計如果佢無10成把握的話肯定佢唔會夠薑咁做???

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:23 PM 發表

錯渦!
佢話系班消防佬秘密攞比佢渦??
唔通班消防佬都唔撚順超班死差佬的所作所為???
我話係美國CIA絕密檔案都得

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2019-9-17 03:27 PM 發表
其實紀錄咪就係無人死囉
救護入去,又10個又7個,佢哋都喺度,都係人唔係屍,係咪?
我懷疑係佢哋私下運走3個犯人就真?
有咁嘅可能性,
因為班死差佬蠱蠱惑惑,
根本系信唔過咖???

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-17 03:28 PM 發表
食住花生等睇有乜料爆
直播緊呀老友!

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:31 PM 發表

有咁嘅可能性,
因為班死差佬蠱蠱惑惑,
根本系信唔過咖???
我話思疑救護偷偷運走3個,放咗佢哋

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2019-9-17 03:33 PM 發表

我話思疑救護偷偷運走3個,放咗佢哋
oh!my god!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]