• 瀏覽: 86,474
  • 回覆: 848
  • 追帖: 4
+46
引用:
原帖由 bebebigbig 於 2019-9-17 03:47 PM 發表
消防員哥哥)))))又有鬼呀)))))佢地同大少奶個腦電波通到呀~大少奶上星期只系因家事途經果個站口影左幅相~之後又被引左去睇港鐵半夜做法事既片~仲揾埋呢兩幅圖俾大少奶叫禾幫佢地揾消防員哥哥你地~大少奶跟本冇諗過去搵真相~因為大少奶信hk police...但今次呢三日所遇既太離奇......

...
有CCTV

DLLM,出一次報十次警

諗住又炒返興佢

又係楊悪橋漢奸,青出於藍涼瓜傑,系出名門

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:29 PM 發表
佢一定唔係傻仔黎,
估計如果佢無10成把握的話肯定佢唔會夠薑咁做???
楊岳橋曾揚言,「因為今次林子健的遭遇,就是實行內地的行政拘留……今日尚未有『一地兩檢』,這一班自稱國安的人來香港犯法……」
7月3日, 今次投擲汽油彈事件尚未查證清楚後,楊岳橋再一次爆出位言論,實有老屈成性之嫌。

講甘多!
如果真實情況如警方之前記招所說,楊生係咪辭職?

佢大義滅親呀!爆料話佢老婆做咗天使,比幾條義士排隊輪呀!仲一正大叫時代革命

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-9-17 03:31 PM 發表

我話係美國CIA絕密檔案都得
直頭et比架。

幾十隻曱甴圍毆一個阿叔都未死啦
幾十個差佬追幾十隻曱甴有無可能毆得死人呀
仲要現場咁多人影住
比著你三個警察對一隻
要幾咁瘋狂毆打先有可能打死人呢?
仲要話死三個 你當班黑記有咁既片唔會小題大作?
鳩吹都用下腦啦

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:20 PM 發表
8.31太子站衝突事件成為公眾關注焦點,傷者人數多次變更,更曾傳出「打死人」傳聞。市民促港鐵公布當日站內的的閉路電視片段,但港鐵早前只透過新聞稿發放當日26張閉路電視截圖,未能釋除社會疑慮。公民黨立法會議員楊岳橋今(17日)召開記者會,稱早前接獲文件,紀錄了事件部分重要細節。《香港01》直播記者會。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3293675/o ...
轉述虛假文件一樣犯法,身為律司冇理由唔知。

引用:
原帖由 savehk2019 於 2019-9-17 03:34 PM 發表
我都係想問阿議員們怎樣取得消防的內部紀錄?是否從合法途徑取得?
總有25仔的.....

咪又係執人口水尾,係啲白痴仔以為發現新大陸

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:20 PM 發表
8.31太子站衝突事件成為公眾關注焦點,傷者人數多次變更,更曾傳出「打死人」傳聞。市民促港鐵公布當日站內的的閉路電視片段,但港鐵早前只透過新聞稿發放當日26張閉路電視截圖,未能釋除社會疑慮。公民黨立法會議員楊岳橋今(17日)召開記者會,稱早前接獲文件,紀錄了事件部分重要細節。《香港01》直播記者會。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3293675/o ...
成班泛民儍佬又出來做戲,他們再講一百次太子站都係冇死人。他們已經冇哂計,只有作故仔去諞人

引用:
原帖由 e5432whm 於 2019-9-17 03:35 PM 發表
我唔知道佢地究竟表現差,還是有事隱瞞

另外,就算真的有事隱瞞,唔代表死左人,唔好亂劃等號

我就係當戲咁睇,唔好要求我100%肯定有沒有死人,我沒有這種興趣

你地可以學班暴徒咁圍攻我,我唔介意

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]