• 瀏覽: 86,452
  • 回覆: 848
  • 追帖: 4
+46
我都係想問阿議員們怎樣取得消防的內部紀錄?是否從合法途徑取得?

引用:
原帖由 hoikittsang 於 2019-9-17 03:26 PM 發表
之後爆出了警方兩次說沒有傷者,今日爆出了份文件之後經過修改

就算真的沒有死人,警方+消防水洗都唔清,因為唔知道佢地究竟係表現差,還是有事隱瞞

反正繼續當戲睇😇 ...

附件

69874096_1187211164803857_5052265782285697024_n.jpg(69.16 KB)

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:34 PM 發表

oh!my god!
為免誤會,我更正咗

引用:
原帖由 contempt 於 2019-9-17 03:26 PM 發表
不甘毛EE獨佔,將同一份野翻炒,爭做大佬摶見報
毛EE所謂爆料, 得啖笑, 事後都無人理佢

阿議員們咁神通廣大, 可以公佈盲眼曱甴的醫療報告嗎?
引用:
原帖由 savehk2019 於 2019-9-17 03:34 PM 發表
我都係想問阿議員們怎樣取得消防的內部紀錄?是否從合法途徑取得?

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-9-17 03:32 PM 發表

係等作料一陣又釘子建翻版
whatapps截圖 ??

講多無謂
有無火葬埸燒屍報告睇下 ?

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:32 PM 發表

直播緊呀老友!
開緊工,聽唔到

呢條狀棍同毛E 壞腦妝一很樣,  唯恐天下不亂    枉讀法律,  有幾多分證據說幾多實話,  成日話被人非禮/老屈/毆打,  

全是暴民政棍脫罪借口

泛民素質每況越下,  香港咁亂因有777廢柴亂搞,  再有政棍煽風點火,  同佢攬炒,  勾結外國[用公帑去遊埠][又成日話要獨!!!!!!!];   暴民暴力升級   香港人就快被暴民政棍迫死去跳樓      好似呂麗瑤老屈阿伯摸大脾非禮,  告唔入, 累阿伯70幾歲冇咗80萬律師費,  益晒D狀棍,  依家呢條老政棍狀棍又想老屈警方,

都係果句, 既然咁神通廣大, 至少比出 1 個 "死者" 名同相關資料出黎先啦, 唔該.

引用:
原帖由 iaiarbt2323 於 2019-9-17 03:20 PM 發表
8.31太子站衝突事件成為公眾關注焦點,傷者人數多次變更,更曾傳出「打死人」傳聞。市民促港鐵公布當日站內的的閉路電視片段,但港鐵早前只透過新聞稿發放當日26張閉路電視截圖,未能釋除社會疑慮。公民黨立法會議員楊岳橋今(17日)召開記者會,稱早前接獲文件,紀錄了事件部分重要細節。《香港01》直播記者會。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3293675/o ...
講左乜Q,可唔可以撮要,我開工聽唔到廢話

選情告急?暴徒議員呢排好搏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]