• 瀏覽: 815
  • 回覆: 1
+4
香港政府已經宣布閘住修改逃犯條例,但暴行並未暫停,近日,港獨分子繼續破壞香港,暴力升級再升級,東方之珠已經失去往日的生機同輝煌,而現在的香港滿目瘡痍,一派凋零之象。是誰破壞了香港的和諧穩定,系暴徒,系廢青,系黑衣人,定係港獨四人幫,歸根到底就係嗰啲想搞分裂,搞顏色革命嘅藏鏡人。無知嘅廢青喺呢場顏色革命中發揮咗墟冚冚作用,噉系香港之殤。香港之亂,係就悲哀!亦係教訓,要知「亡羊而補牢,未為遲都」,香港尚未踏入萬劫不復之境,唔緊要有得走嘅咁餘地。當越嚟越多嘅咁港人帶眼識亂港者與暴徒嘅咁禽獸真面目! 努力將自己嘅咁親人、仔喺旋渦中疴出嚟,並堅定咁企喺港府、警員嘅咁一路,嗰啲禍亂香港之人,就唔得逞,佢哋更將承受香港數百萬人嘅咁怒火,畀萬人唾棄,淪為過街老鼠。雖然,香港暴亂仍喺發生,但值得慶幸嘅咁系越嚟多嘅咁群眾開始支持香港政府、警方依法止暴制亂,嚴厲打擊違法行為,即使又再大的困難,只要全港團結一致,相信香港政府可以及早恢復香港穩定。香港加油,我哋好你!

附件

209.jpg(38.54 KB)

203.jpg(6.23 KB)

211.jpg(44.76 KB)

210.jpg(38.93 KB)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]