• 瀏覽: 41,581
  • 回覆: 183
  • 追帖: 2
+4
之前在百佳買UCC咖啡粉,$7x一樽
直到有一天,見到759都有,而價錢係$29
真係想講粗口

引用:
原帖由 藍白的天空 於 2019-9-17 11:41 AM 發表
卜街超市話網開一面
曱甴王抆條毛都痛,仲想話網開一面

東方日報無公信力

仲要間間分店價錢都會有唔同.... 要夾到盡先買既話,真係同區都要行足5-6間....

洗頭水洗潔精呢d貨品,藥房一定平過超市...

引用:
原帖由 火爆判官 於 2019-9-17 09:45 PM 發表

所以香港人幾易呃, 誠哥出來吹兩句就漂白哂

成班黃豬即時唔記得誠哥屯地起樓炒高樓價, 超市,電話,上網,now tv, 賺到盡,多年來吸盡民脂民膏 ...
呢10年都係咁啦,

董伯伯85000,泛民爭住出黎吊,喂,又係泛民佢地十幾年扮代表基層爭取上樓喎,點解反對?
每日150名額,雙非居港權,又係泛民攪既,而家“扮”正義帶頭反又係佢地。
梁振英夠膽打老虎,為民生建屋,針對地產財團,結果又係被泛民日日689死全家咁攻擊,啲on9市民又跟喎。
政府新界收地,填海,政府想起多啲公屋解決房屋問題,又係泛民議員衝出黎搵無數藉口唔俾做,再發起遊行反政府...

賤商人吸盡香港幾十年血,同犯民根本一丘之貉,同聲同氣,背後金主,顯而易見啦,班傻西就繼續為地產財閥攻擊自己既家園。。。
真係不得不佩服,有咁撚多蠢西香港人為財閥賣命,攻擊自己,好野!

好陰濕。

XGOR點回應?俾人咩瓜?

一向都係誤導市民 正奸商

引用:
原帖由 ho3218 於 2019-9-17 11:22 PM 發表

中國人強壯左,不要藥房。
窮得只剩下百佳惠康萬寜屈記

騙徒手法層出不窮

無所謂,錢多才去超市,剌激下經濟。

預左唔洗睇刪價

有間見過抬價再打折騙人

不是買慣易中招

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2019-9-18 02:14 AM 發表

呢10年都係咁啦,

董伯伯85000,泛民爭住出黎吊,喂,又係泛民佢地十幾年扮代表基層爭取上樓喎,點解反對?
每日150名額,雙非居港權,又係泛民攪既,而家“扮”正義帶頭反又係佢地。
梁振英夠膽打老虎,為民生建屋,針對地產財團,結果又係被泛民日日689死全家咁攻擊,啲on9市民又跟喎。
政府新界收地,填海,政府想起多啲公屋解決房屋問題,又係泛民議員衝出黎搵無數藉口唔 ...
現時的所為年輕人,甚應也只看表面,從不會深入探究,亦不懂思考,高分低能的植物廢青。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]