• 瀏覽: 1,046
  • 回覆: 11
+3
東鐵線紅磡站有列車出軌,紅磡至旺角東站服務暫停。

黃絲行動升級了!
政府快啲回應啦!

新聞來源連結:
https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20190917/s00001/1568681365031/東鐵線紅磡站列車出軌-紅磡至旺角東站服務暫停

仆街曱甴搞破壞 射死佢哋啦

引用:
原帖由 港男happy4 於 2019-9-17 09:04 AM 發表
仆街曱甴搞破壞 射死佢哋啦
你無聽過咩,如果警方提升武力,暴徒會加強襲擊,所以警察咁做即係害民。

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-9-17 09:09 發表

你無聽過咩,如果警方提升武力,暴徒會加強襲擊,所以警察咁做即係害民。
向恐怖主義嘅曱甴全面開戰

呢啲仲唔係恐怖襲擊?

引用:
原帖由 港男happy4 於 2019-9-17 09:13 AM 發表

向恐怖主義嘅曱甴全面開戰
已經有市民被暴徒打到危殆,面對暴徒,一定要注意人身安全。
一般嚟講,出嚟打交,打到對方瞓低,佢已經輸咗,咁就會收手,最多吐一啖口水以示侮辱。
星期日在灣仔和北角,兩名受害者已經倒地,班暴徒仲不停用腳踢,完全係想攞命。
北角果單,我有睇直播,真係好離譜。有無網友有片段,我搵左好耐都搵唔到。

曱甴恐怖襲擊

有需要進入緊急狀態

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-9-17 09:09 AM 發表

你係[婦人之仁], 包容佢地,即殘忍自己.

引用:
原帖由 atkatk002 於 2019-9-17 08:59 AM 發表
東鐵線紅磡站有列車出軌,紅磡至旺角東站服務暫停。

黃絲行動升級了!
政府快啲回應啦!

新聞來源連結:

https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20190917/s00 ...
呢次表面似意外, 能將列車出軌, 有好高鐵道技術至得.
可能有內鬼!?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]