• 瀏覽: 106,704
  • 回覆: 886
  • 追帖: 1
+85
引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2019-9-17 08:52 AM 發表
港鐵表示,東鐵線列車事故。

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190917/_2019091708410798247.jpg

警方表示,早上約8時半,收到市民報警求助,指紅磡有列車出軌,暫時未收到受傷報告。 港鐵就表示,東鐵綫有列車事故,稍後補充詳情。紅磡站已關閉。

http://static.stheadline. ...
既然黨鐵咁差,黑衣擺工擺課,幾時先擺搭黨鐵架?
黑衣話:無咗自由行條街鬆好多。
無咗200萬黑衣搭黨鐵,黨鐵都鬆好多,黑衣快撚啲擺搭黨鐵!淨係識跳閘真係無9用,小心俾啹喀兵打獲甘!

引用:
原帖由 anti_hkd65 於 2019-9-17 09:09 AM 發表

死哂d popo,警賊二代、腦殘藍同賣港共賊就天下太平…
全香港黃最好!想點就點!一唔鐘意就滅聲!

垃圾黨鐵

曱甴破壞香港無止境今次真出事

肯定有鬼

已經去到不是細佬的事情

引用:
原帖由 真。小小希望 於 2019-9-17 09:28 發表

係米福建佬做架? 我有冇証據?冇架,放心,好快有
咁咪睇吓係咪福建佬做囉!不過福建佬之前有破壞過港鐵咩?定係你想講之前破壞港鐵都係福建佬做,做完就屈曱甴做!

引用:
原帖由 evayim2017 於 2019-9-17 09:21 AM 發表

你d咁既人,講野前唔該用腦諗下 車上全部都係人命黎,可能包括你果班所謂兄弟😡如果真係有咩人命傷亡,真係咁值得高興咩😑
佢地d咁既人會當身邊人係兄弟咩?

有錢開工又得,有錢篤灰又得,身邊人係要黎出賣

出軌女王一放風回歸即刻出軌炒車………有冇咁邪?大胸鈴鈴出來講解下有乜玄機吖

吊 黨鐵 年年加價

引用:
原帖由 timothywongting 於 2019-9-17 09:34 AM 發表

咁咪睇吓係咪福建佬做囉!不過福建佬之前有破壞過港鐵咩?定係你想講之前破壞港鐵都係福建佬做,做完就屈曱甴做!
吾係,只係想學下你冇証據係度亂講野者

傳:陸續有來!連登仔話跟住做水塘,然后發電站,機場發射站,電視台!

其實真係好搞笑, 乜事都未知就一大班人話係人為既, 香港就係有你地DD咁既人搞到一頭煙!

理大學生會?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]