• 瀏覽: 46,249
  • 回覆: 403
  • 追帖: 4
+33
記者成日走上街俾人認得好。市民識得分辨邊d真假記者。

冇錯,即管交俾警方去查啦

有無師兄有張list

警察好忙,呢單嘢吾好浪費警力。

引用:
原帖由 番梘強盜羅拉 於 2019-9-17 01:33 發表
10251634 10251635 10251636 10251637 10251638 10251639 10251640 10251641 10251642

呢d?我覺係表揚蘋果記者喎
起底

引用:
原帖由 dtw 於 2019-9-16 11:47 PM 發表
個人資料私隱專員黃繼兒表示,有網站公開蘋果日報員工個人資料,包括姓名、職位、手機號碼等,公署極度關注任何網絡欺凌對當事人以至社會帶來的傷害。公署會第一時間把那些可能觸犯私隱條例的個案交予警方調查。公署亦要求網站移除及停止上載涉及網絡欺凌或違法的內容。

應該好事

新聞來源連結:
https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.as ...
其他俾曱甴起底攻擊既唔講?又偏頗製造白色恐佈既毒媒加垃圾公墓員

你今日打左未啊?

引用:
原帖由 L.T.E 於 2019-9-17 01:08 AM 發表
黃從繼兒?吊你啦 警方被人起底時你去能咗邊?
呢個真,警察case又唔見佢咁上心
係咪12339佢check下佢好d呢

引用:
原帖由 番梘強盜羅拉 於 2019-9-17 01:33 AM 發表
10251634 10251635 10251636 10251637 10251638 10251639 10251640 10251641 10251642

呢d?我覺係表揚蘋果記者喎
請12339,要介紹比14億人認識咁尊貴的人

香港01,RTHK妓者呢?有無起底?可供熱情支持者上門送禮!

引用:
原帖由 富加美 於 2019-9-17 04:39 AM 發表
香港01,RTHK妓者呢?有無起底?可供熱情支持者上門送禮!
唔好漏咗立場新聞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]