• 瀏覽: 102,752
  • 回覆: 1,488
  • 追帖: 8
+51
引用:
原帖由 diu-lar-sing 於 2019-9-16 04:19 PM 發表
咁做都仲唔踢出校?
夠撚膽咩,想死乎?

黑衫曱甴訓練基地

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-9-16 04:22 PM 發表

呢條七頭校長慌死俾黑衛兵圍

做校長做到連尊嚴都冇埋,不如唔好做啦,去拉紙皮好過。

未來主人翁啊,要網開一面 

一班仆街曱甴學畜,將暴徒暴力手段帶入校院,要求校長報警處理!

引用:
原帖由 diu-lar-sing 於 2019-9-16 04:19 PM 發表
咁做都仲唔踢出校?
使乜咁快踢,仲未蹤火

慣犯即係慣犯 招數去到邊都一樣

引用:
原帖由 diu-lar-sing 於 16-9-2019 04:19 PM 發表

咁做都仲唔踢出校?
錢大康做左浸大校長唔係好耐咋,唔好踢佢出校啦,好難搵返個大學校長肥缺位架

引用:
原帖由 dtw 於 2019-9-16 04:16 PM 發表
浸會大學一名學生記者昨晚在北角採訪期間被捕,被搜出一把餐刀,記者表示用作切月餅,及後被警員帶走。過百名浸大師生發起在校內遊行後,部份學生去到校長錢大康的辦公室,要求校長與他們對話,促請校方譴責警方濫捕。由於當時門關上,學生用磚頭撞開門,打爛門的玻璃窗,現場留下玻璃碎,亦有學生噴黑閉路電視,學生其後在現場不斷打電話,聯絡到副校長周偉立,他表示會代為聯絡校長錢大康,校方的保安人員已到場。

遊行是在下 ...
搵+X請,佢大把錢可以照住呢D不學無術嘅大學生。

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-9-16 04:24 PM 發表
未來主人翁啊,要網開一面 
我記得讀預科那一年,隔離同學上堂睇報紙,畀老校行過響窗外望到,咁就畀人記咗一個大過。

浸大學生隨身有餐刀外, 原來隨身有磚頭用作開門鎖用

唔知以為係職業訓練局學生

港版文革 批鬥老師

太好了, 讓呢班為人師表自食惡果

引用:
原帖由 dtw 於 2019-9-16 04:16 PM 發表
浸會大學一名學生記者昨晚在北角採訪期間被捕,被搜出一把餐刀,記者表示用作切月餅,及後被警員帶走。過百名浸大師生發起在校內遊行後,部份學生去到校長錢大康的辦公室,要求校長與他們對話,促請校方譴責警方濫捕。由於當時門關上,學生用磚頭撞開門,打爛門的玻璃窗,現場留下玻璃碎,亦有學生噴黑閉路電視,學生其後在現場不斷打電話,聯絡到副校長周偉立,他表示會代為聯絡校長錢大康,校方的保安人員已到場。

遊行是在下 ...
曱甴大學牲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]