• 瀏覽: 58,787
  • 回覆: 592
  • 追帖: 8
+82
目無法紀,黑記每次見到黑衣暴徒打人唔會阻止,但見到黑衣暴徒被人打就起晒哄,正一仆街 

引用:
原帖由 aded 於 2019-9-15 09:00 PM 發表
就恃人多,沒有一個黑衣值得可憐
所有黑記都係,永遠只係在側邊影相,唔會阻止,黑記冇人性

黃台瓜你有睇呢d片嗎?
黃台瓜你越講越暴露你的陰險,小家,無良

暴徒周圍打人,死不足惜

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-9-15 08:47 PM 發表

繼昨日(14日)九龍灣爆發「紅、黑」陣營混戰後,今(15日)在港島區再有不同政見市民激烈衝突的場面。今午約5時,一名身穿藍色恤衫及藍色長褲的中年漢,在遊行現場中高呼「我是中國人」,懷疑因此惹來黑衣人的不滿,中年漢隨即被多人拳打腳踢,暴打約30秒後倒臥地上。

網民 ...
香港警察要以此大肆宣揚暴徒惡行

班暴徒痴咗 如果咁唔好彩被圍老西都揾一兩件墊底

引用:
原帖由 simonking803 於 2019-9-15 08:47 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=cNfAlakapFo
dklm 曱甴被人打L死都唔抵可憐!唔好再九噏乜特赦。

引用:
原帖由 dolphinzea 於 2019-9-15 09:47 PM 發表

所有黑記都係,永遠只係在側邊影相,唔會阻止,黑記冇人性
可能只有十分一是真正記者,其他阻差辦公為本職

香港市民出門返工是否要帶刀保護自己?

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-9-15 08:49 PM 發表
暈左都要繼續鞭,CLS

D和理非甘樣都可以繼續撐,果D人真正有問題
叫梁家傑條仆街出來講兩句,是否要這樣!🤔🤔🤔

引用:
原帖由 拉屎圍家私 於 2019-9-15 10:02 PM 發表
https://youtu.be/mKtjhTVPbQs

一名福建鄉親被打死了吧  

https://wx4.s ...
唔係真係死咗人呀?

引用:
原帖由 wkc1999 於 2019-9-15 09:47 PM 發表
目無法紀,黑記每次見到黑衣暴徒打人唔會阻止,但見到黑衣暴徒被人打就起晒哄,正一仆街 
目無法紀,黑記每次見到黑衣暴徒打人唔會阻止,但見到黑衣暴徒被打就起晒哄,正一仆街

完全贊同

我地開文宣,915黑衣打死人,還命!還命!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]