• 瀏覽: 58,835
  • 回覆: 592
  • 追帖: 8
+82
呢班人喪盡天良...
死左都唔抵可憐
同畜牲完全唔洗講仁義道德

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-9-15 08:57 PM 發表

林鄭,而家香港變成咁,你仲想普通市民點保障自己人身安全?
所以, 我都話, 良心記者講咁多邊個漢奸, 做了咩賣國又點丫, 你的法例冇保障維護國家的人呀????
做了陳真打死肥佬黎及漢奸李又如何???多謝都冇句, 又到時嗡要維護法治,咪又俾差佬捉去坐終身囉.

所以市民俾你地政府限制住, 邊可能做到嘢???
政府唔做嘢, 大家只有遷離這個冇王管的香港而已.

九龍、新界獨立

引用:
原帖由 tiger_yanghk 於 2019-9-15 09:02 PM 發表
呢班人喪盡天量...
死左都唔抵可憐
同畜牲完全唔洗講仁義道德
林鄭話自己慈母所以乜都唔做, 因此, 班友去暴亂, 都等林鄭放工先去, 幾有孝心???

所以, 特首都咁, 班差人咁努力都冇意思啦, 大家對香港都意興闌珊了........

準備重回漁港啦!!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-15 09:02 PM 發表

所以, 我都話, 良心記者講咁多邊個漢奸, 做了咩賣國又點丫, 你的法例冇保障維護國家的人呀????
做了陳真打死肥佬黎及漢奸李又如何???多謝都冇句, 又到時嗡要維護法治,咪又俾差佬捉去坐終身囉.

所以市民俾你地政府限制住, 邊可能做到嘢???
政府唔做嘢, 大家只有遷離這個冇王管的香港而已. ...
唉,真係走得好走了...

CY一走了, 犯民同曱甴海闊天空了

中央中計, 揾錯隻曱甴做靠得住, 瀨野啦!!!

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-9-15 09:06 PM 發表

唉,真係走得好走了...
冇計, 政府似在幫緊曱甴..同中央玩嘢, 無謂留係度, 睇香港戰火屠城.

警察拉到都冇用、假髪人都係會俾機會D年輕人架

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-15 09:08 PM 發表

冇計, 政府似在幫緊曱甴..同中央玩嘢, 無謂留係度, 睇香港戰火屠城.
護照過期,換定護照都得了。

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-9-15 08:49 PM 發表
暈左都要繼續鞭,CLS

D和理非甘樣都可以繼續撐,果D人真正有問題
和乜理非呀,佢地根本就支持佢地勇武

引用:
原帖由 kaori2007 於 2019-9-15 09:08 PM 發表
警察拉到都冇用、假髪人都係會俾機會D年輕人架
所以差人今鋪咁hea, 心恢意冷係可以理解的.

原來月圓之夜, 點樣反擊, 係講緊曱甴如何反擊...............

所以網上流言真係咪儘信.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-15 09:11 PM 發表
原來月圓之夜, 點樣反擊, 係講緊曱甴如何反擊...............

所以網上流言真係咪儘信.
不過講句老實話,其實深藍深黃兩邊,都好想呢個愛國人士不治,甘樣先有政治資本食人血饅頭

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]