• 瀏覽: 58,798
  • 回覆: 592
  • 追帖: 8
+82
剃人頭者🔥🔥黑衣謀殺

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-9-15 08:52 PM 發表

林鄭繼續話:Don't worry, I got this!
錯, 應該係連呢句都冇, 佢扮緊死魚, 乜都唔關佢事, 出去聯合國為港辯護都係民間人仕自發, 唔關佢班子裡的事.

事事不關心, 林鄭精神.

777你幾時先做野?

唔做換人啦

如果佢死左會點呢,曱甴打死人,榮光披上身?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-15 08:52 PM 發表

有持無恐嘛, 知道差人耐佢唔何, 林鄭有廢物, 打死佢地冇仇報, 有乜理由唔恨, 林鄭再繼續放生佢地, 會越來越凶殘, 到時的受害者會越多,

打人同殺人都係會上癮架, 林鄭你呢個天真嬌知唔知?? ...
今次咪又另一次升級,同氣油彈一樣,過多兩個星期一日有十個人甘樣俾人打暈/打死係好閑事,林鄭繼續和理非派糖,吊佢老帽

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-9-15 08:52 PM 發表

林鄭繼續話:Don't worry, I got this!
熱得閒老妖婦話:佢地冇做錯!正一價橙。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2019-9-15 08:55 PM 發表
777你幾時先做野?

唔做換人啦
林鄭,而家香港變成咁,你仲想普通市民點保障自己人身安全?

引用:
原帖由 橄欖勁 於 2019-9-15 08:55 PM 發表
剃人頭者🔥🔥黑衣謀殺
掟差佬頭爆, 差D死, 冇事
拗斷差佬手指, 冇假髪包庇, 有得保釋, 應該都冇乜大件事
打到咁多差佬受傷, 都係冇事

所以今次差D殺人, 冇假髪守尾門, 都應冇事

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-15 08:55 PM 發表

錯, 應該係連呢句都冇, 佢扮緊死魚, 乜都唔關佢事, 出去聯合國為港辯護都係民間人仕自發, 唔關佢班子裡的事.

事事不關心, 林鄭精神.
公務員出身既林鄭,同貪曾一樣,秉承唔做唔錯精神,一做就大鑊。

吊,唔撚識管理又唔同北方取下經,人地人才仔仔

777 又搞吾掂,
阿爺又話之你,
經濟又越泥越差,
香港十年後會係點呢?

香港終歸變漁港

在香港竟然高呼係中國人會被打到近死喎

https://www.youtube.com/watch?v=_LXotBOqnbk

https://www.youtube.com/watch?v=X9nJgxuNgyQ

就恃人多,沒有一個黑衣值得可憐

黑衛兵殺人,所有示威人士都係幫兇。

已經忍無可忍,支持真槍實彈擊殺暴徒

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-9-15 08:57 PM 發表

林鄭,而家香港變成咁,你仲想普通市民點保障自己人身安全?
全世界個人最安全前三

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]