• 瀏覽: 45,510
  • 回覆: 435
  • 追帖: 1
+33
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-15 05:53 PM 發表
「連登仔😷」都覺得人少了許多 (見附件:連登),悶了,吾好玩。。。。。運動已到尾聲,「泛民」要想想法子,否則拖不到11月區選!
我有朋友行一,二次都覺得唔對路。係智障先仲參與。

引用:
原帖由 Gangpolice 於 2019-9-15 05:52 PM 發表
留意粉紅色防毒面具
全部係魔警搞事
不用作了。。。。「連登」上,有人話是警察做,都無人信,何況「香討」。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-9-15 05:54 PM 發表
暴徒向水炮車掟汽油彈,已經可以開槍啦
浩園唔開多一圍(12位), 充滿愛心嘅林鄭都唔敢下令實彈射擊.

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-9-15 06:44 PM 發表

秘密錄音完整版放出,林鄭月娥話,面對當前局勢,佢只能保持沈默,政府不能太過強勢。咁嘅説話佢都講得出,即是對於暴亂佢會沈默,政府不會強勢鎮壓。佢藉口手上只有三萬警察,做唔到嘢,一方面向暴徒通水,警力只有咁多,二是向中央施壓,佢唔係唔做嘢,只是警力太少,佢自己都話中央不會派解放軍,咁即是香港暴動佢不能控制,巿民自求多福。 ...
叫林鄭去死啦,我又唔信戒嚴,行緊急法,警察開埋槍都收唔到科。

引用:
原帖由 井底平平腰部 於 2019-9-15 06:48 PM 發表

數月前,因為「泛民」支持,我都支持,但越來越不對路。

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-15 05:51 PM 發表
 唔知甘做可以爭取到D咩呢.
爭取到買多幾部水炮車

引用:
原帖由 evopanda2007 於 2019-9-15 05:55 PM 發表
又睇住警方用D已經無效既招數(催淚彈,水炮車),我坐係度睇都睇到攰,更何況經常執行既警察。唔該高層唔好再折磨警隊同守法市民啦,允許警察加大力道得唔得呀。 ...
自稱好打得的林鄭,你食左屎

引用:
原帖由 馬利漢姆 於 2019-9-15 05:46 PM 發表
今日又邊個社工開咪擾亂警察執法呀
咪又係同一個

呢輪社會運動引左班廢渣、失敗者同地底泥出嚟

施主回頭是岸。政客多數都係奸,煸動良善和赤子之心嘅市民。

引用:
原帖由 井底平平腰部 於 2019-9-15 06:48 PM 發表

可怕的不是呢批上街的,而係果批坐向屋企睇住佢地放火,打爛車站,
但仲可只話警方不是,一句不提呢批人做的嚴重罪行。
佢地仲可以信呢D係"義士"。。。
仲認為咁係啱。
會咁諗的都不是會上街的,而係坐向屋企,
支持上街的人,打到佢地自己區,佢地都只係怪警方好放催淚彈。。。

價值觀已嚴重歪了。

香港真的已無得救

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-9-15 05:48 PM 發表
嘩~克警節節敗退
攻城堡
你就醒,鍵盤戰士嘆冷氣

引用:
原帖由 evopanda2007 於 2019-9-15 06:02 PM 發表

咪係囉,我地明知警察克制,就住黎打,但班暴徒就以為自己好勇武向度自High。荃灣果次開實彈真鎗佢地就嚇到走夾唔抖。
如果肯開槍射腳,一早完能咗

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-9-15 06:09 PM 發表
TVB黃撚倒吖!明明係非法集會!掟汽油彈……重叫示威者?屌你x母明明係恐怖份子……依D黑白不分傳媒!正仆街
妓姐西十個有九個黃嘅,唔知點解有人誤認為 TVB 會企在政府一邊。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]