• 瀏覽: 45,546
  • 回覆: 435
  • 追帖: 1
+33
水炮車只係出來示威下趕人走,驅趕人群,射到沒出水出咁了

引用:
原帖由 chris8201 於 2019-9-15 06:31 PM 發表

TBB不嬲都黃 叫示威者已經好好 其他黑媒叫曱甴做市民ja
真心祝TVB早執笠!

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-15 05:51 PM 發表
 唔知甘做可以爭取到D咩呢.
目的係攬炒

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-15 05:51 PM 發表
 唔知甘做可以爭取到D咩呢.
顏射

又一場老鼠玩貓遊戲。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-9-15 05:48 PM 發表
嘩~克警節節敗退
攻城堡
班曱甴就衝,你就醒剩係喺度打字

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-15 05:44 PM 發表
民陣原訂計劃在今日(15日)舉行反修例集會和遊行,惟早前獲警方發出反對通知書,民陣其後上訴亦遭駁回,不過網上仍有網民號召今日下午2時半到銅鑼灣東角道。

https://cdn.hk01.com/media/images/3286474/org/3da8b305f9b87f22a7bc5171aedb4235.jpg

次次都是重覆,遊行丶堵路丶塞地鐵出口防警察丶掟燃燒彈/石丶放火。。。。「義士」 ...
廢車價值數千萬元一架

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-15 05:44 PM 發表
民陣原訂計劃在今日(15日)舉行反修例集會和遊行,惟早前獲警方發出反對通知書,民陣其後上訴亦遭駁回,不過網上仍有網民號召今日下午2時半到銅鑼灣東角道。

https://cdn.hk01.com/media/images/3286474/org/3da8b305f9b87f22a7bc5171aedb4235.jpg

次次都是重覆,遊行丶堵路丶塞地鐵出口防警察丶掟燃燒彈/石丶放火。。。。「義士」 ...
睇到射顏色水個陣啲曱甴🐔🐕走怕現形,真係笑撚死😂曱甴即係曱甴。

班仆街死曱甴真係抵鳩死!
賤鳩格格週柒圍放火,
打柒班仆街就喊苦喊忽,
正杏家橙!

林鄭想點撚樣架俾曱甴個個星期糸度破壞。一糸妥協一糸強硬拉晒班仆街啦,想亂到幾時,香港遲又死早又死。

引用:

開真槍啦,仲徙時間同班曱甴玩。

引用:
原帖由 chris8201 於 2019-9-15 06:31 PM 發表

TBB不嬲都黃 叫示威者已經好好 其他黑媒叫曱甴做市民ja
對上幾前TVB採訪車被黑衣破壞!我同情佢地!但依家……我會叫好添!

水炮車出場咁耐都似乎係零威力咁, 離千百丈遠咁射, d曱甴咪當你沖涼降溫...

引用:
原帖由 evopanda2007 於 2019-9-15 05:55 PM 發表
又睇住警方用D已經無效既招數(催淚彈,水炮車),我坐係度睇都睇到攰,更何況經常執行既警察。唔該高層唔好再折磨警隊同守法市民啦,允許警察加大力道得唔得呀。 ...
真係睇到攰,最近幾星期都冇興趣睇新聞。

快快硬起來,捉晒曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]