• 瀏覽: 45,553
  • 回覆: 435
  • 追帖: 1
+33
引用:
原帖由 Gangpolice 於 2019-9-15 05:52 PM 發表
留意粉紅色防毒面具
全部係魔警搞事
嘥氣啦, 人地影住記都都有粉紅色防毒面具

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-15 05:51 PM 發表
 唔知甘做可以爭取到D咩呢.
好想知有冇邊個政府會同暴徒妥協
有冇真實案例

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-15 05:44 PM 發表
民陣原訂計劃在今日(15日)舉行反修例集會和遊行,惟早前獲警方發出反對通知書,民陣其後上訴亦遭駁回,不過網上仍有網民號召今日下午2時半到銅鑼灣東角道。

https://cdn.hk01.com/media/images/3286474/org/3da8b305f9b87f22a7bc5171aedb4235.jpg

次次都是重覆,遊行丶堵路丶塞地鐵出口防警察丶掟燃燒彈/石丶放火。。。。「義士」 ...
現今局勢,只有緊急法,法庭開特別法庭,拉到即審即判

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-15 06:29 PM 發表

11月區選,本打算投白票,但近月,數拾「義士😷」追打機場🛬/淘大老人,按在地打寳琳地鐵🚝休班站長,欺善怕惡,令人火😡😡😡😡,但泛民😇從不遣責。。。。我決定攬炒💥,票投建制派 ...
一早決定投建制

引用:
原帖由 一風堂 於 2019-9-15 06:09 PM 發表
TVB黃撚倒吖!明明係非法集會!掟汽油彈……重叫示威者?屌你x母明明係恐怖份子……依D黑白不分傳媒!正仆街
TBB不嬲都黃 叫示威者已經好好 其他黑媒叫曱甴做市民ja

林鄭月娥就是港獨大後台,建制內鬼,香港大漢奸,我要向中央指證,我要大控訴!不趕佢落台誓不罷休!

支持飛虎隊用追擊手射汽油彈曱甴大腿, 止暴制亂一定要用實彈

引用:
原帖由 Gangpolice 於 2019-9-15 05:59 PM 發表

全部飛虎,你去制服?
你之前參加基佬杰個性幻想班...高材生.

引用:
原帖由 montejo 於 2019-9-15 06:30 PM 發表

現今局勢,只有緊急法,法庭開特別法庭,拉到即審即判
支持,林鄭太軟

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-15 05:48 PM 發表
次次都是重覆,😷遊行丶堵路丶塞地鐵出口防警察👮丶掟燃燒彈/石💥丶放火🔥。。。。「義士😷」兵敗,上巴士🚌/地鐵🚝,警察👮搜車,拉人!
劇本一早寫好

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-9-15 05:48 PM 發表
次次都是重覆,😷遊行丶堵路丶塞地鐵出口防警察👮丶掟燃燒彈/石💥丶放火🔥。。。。「義士😷」兵敗,上巴士🚌/地鐵🚝,警察👮搜車,拉人!
之後假髮狗官人放人

引用:
原帖由 wow... 於 2019-9-15 06:28 PM 發表

班後生未必選泛民,會自己上
部份開始同「泛民亅鬧交,不接受協調。。。。。因泛民將自已食吾到的區才分比素人(ie 連登仔)

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-15 05:51 PM 發表
 唔知甘做可以爭取到D咩呢.
即將成功爭取去新屋嶺渡假

引用:
原帖由 1980720 於 2019-9-15 06:07 PM 發表
屌 明明水炮車行前多30米 就有百幾二百隻曱甴變藍精靈
林鄭月娥又放生曱甴
林鄭月娥快下台啦
兩個仔 好大可能 比人夾住

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-9-15 06:27 PM 發表
暴徒公然周圍縱火,>><<1林鄭月娥仲唔宣布戒嚴,命令警察向放火暴徒放真槍?
林鄭聽日可能又好似上次中環站咁,落去灣仔站望兩望,譴責兩句又完。8月尾開始吹緊急法,我由果陣開始期待,直到今日都未出,我對佢已經完全失望架喇。當然緊急法未必係唯一解決辦法,但直到今日都唔見佢做過乜,除左跪低撤回修例。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]