• 瀏覽: 4,516
  • 回覆: 45
+8
民間人權陣線原定今日(15日)舉行反修訂《逃犯條例》集會及遊行,不獲警方發出「不反對通知書」,大批市民下午自行到港島「行...

吹咩 邊個夠膽郁我

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190915/bkn-20190915154755510-0915_00822_001.html

政府做咩唔捉佢, 中央做咩唔捉佢???

記者大哥有否留意, 呢個政府對這些漢奸好似乜都唔做. 不少人好憎佢??但可以對佢行私刑咩??政府又唔俾, 所以乾鼓著對肥佬黎怒火又有何用??

漢奸出巡

妓者鬼打鬼

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-15 04:50 PM 發表
政府做咩唔捉佢, 中央做咩唔捉佢???
捉佢可以告乜?
就算證明到佢係港獨主謀都無用,
現時所有有關國安條例均被黑議員阻撓,
所以佢根本唔怕高調嚟搞

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-9-15 05:18 PM 發表

捉佢可以告乜?
就算證明到佢係港獨主謀都無用,
現時所有有關國安條例均被黑議員阻撓,
所以佢根本唔怕高調嚟搞
咁俾市民睇又有Q用咩??

叫市民制裁佢,殺咗佢, 跟住俾政府因要尊重法治要被判終身???

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-15 05:23 PM 發表

咁俾市民睇又有Q用咩??

叫市民制裁佢,殺咗佢, 跟住俾政府因要尊重法治要被判終身???
比市民明白,港府係一個有中央支持但無人敢郁嘅政府

漢奸又招搖過市;
曱甴見到大金主勒更 個個落力掟磚...

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-9-15 04:57 PM 發表
10243766 10243767 佢有契家婆撐腰
呢張影得超正

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2019-9-15 05:28 PM 發表

比市民明白,港府係一個有中央支持但無人敢郁嘅政府
但暴民咪正正郁緊你政府總部囉. 而家成堆汽油彈及磚攻擊政總下面差人呀!!!!!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]