• 瀏覽: 20,535
  • 回覆: 12
+24
原來, Ching 們所述的月圓之夜, 是報應之時, 原來係指

曱甴群炒你香港大鑊喎.
維修人員, 今晚又修理曱甴的破壞, 大鑊喎

而家香港政府, 基本上係對曱甴為禍香港係未正式出過招

由得差人被動的跟住曱甴四維驅趕, 
假髪又不斷放生曱甴同差人對著幹

呢個林鄭政府想係咪利用曱甴同中央講數???

林鄭呢3個月黎, 好似任由曱甴四維破壞, 如入無政府狀態.

感覺是林鄭政府同中國晒馬, 
港鉄不如向外界宣布, 暫停港鉄運作, 等政府同中央打完交先開番囉

反正維修完冇耐, 又咪被曱甴打爛晒??維修人員唔係人咩, 政府咁既, 闊佬懶理.

引用:
原帖由 931931 於 2019-9-15 04:37 PM 發表
又幫香港放血.. 沉默既市民受把啦
搬啦, 去大灣區住好過, 反正香港的新一代如此暴民, 香港唯一的資源-人才...都係冇咗囉
前景冇咗囉

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-9-15 04:42 PM 發表
全世界既暴亂見唔少

好似香港咁奇怪詭異
歷史上未見過?
你見過政府主動出擊去掃黃師嗎??任由黃師去古惑學生, 有政府裡的大曱甴默許, 根本唔會咁的

引用:
原帖由 paulchen 於 2019-9-15 04:47 PM 發表
點解曱甴可以咁惡?
因為林鄭廢差佬廢
如果差佬一見到有人犯案就打就拉
根本曱甴氣燄唔會咁串
美國差佬早就開電槍做低你地
所以話今鋪林鄭好奇怪, 佢真係冇一次大大聲小班曱甴公開破壞香港, 冇話要發誓一定要捉佢地伏法, 似乎, 在想養大班曱甴之中

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-9-15 04:52 PM 發表

係高官廢或默許曱甴行為,警察無政府支持唔敢放盡嚟做佢哋打份工啫隨時被告返轉頭,久官又你大廳你捉佢放
所以話林鄭乜都唔做為差人行動無後顧之憂做任何嘢, 真係咁似臥底的古怪行為, 中央應拘捕佢

而家諗起CY一些密話都可以傳去毒果被抹黑, 真想問林鄭係咪佢做的

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-9-15 04:56 PM 發表
警隊高層好多是「大學畢業生」,講完!
咁仲唔學土耳其, 知不知人地土國總統都知警隊有鬼, 所以立拘捕了5千警員.

所以, 而家曱甴為患, 最大的問題係林鄭身上. 係在hea住對應, 任由曱甴滋長破壞

引用:
原帖由 cyberport555 於 2019-9-15 05:00 PM 發表
阿爺説得對,月圓之夜,各區地鐵站遭曱甴暴力破壞。
係囉, 咁冇銀用既

引用:
原帖由 清晨活潑的美人 於 2019-9-15 04:58 PM 發表

佢都係飲港英奶大
老公又係英國任教, 單係佢老根本就大把黑材料渣在歐美手, 一招老屈論文做假都可捉個老公同仔坐監

引用:
原帖由 jiao886 於 2019-9-15 05:12 PM 發表

咁搞距離武警來港不遠了,到時曱甴變死狗了
咁我去上面買定間屋過新年, 睇下局勢玩到點先落黎.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]