• 瀏覽: 20,485
  • 回覆: 273
+24
幾時出實彈?

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2019-9-15 05:21 PM 發表

我住錦田嗰頭, 連續 3 日見到有解放軍運兵車出現
有冇同佢哋講:同志們好!辛苦啦!

引用:
原帖由 石器貧民 於 2019-9-15 05:29 PM 發表
成班暴徒,我發現毒果係無依d相佢地d垃圾記者剩係影到警察
毒果&果班垃圾記者全部正PK, 支持警察👮‍♀️打曱甴!

政府唔強硬,根本型勢唔會改。林鄭攪咩?其實係咪佢都想整死香港。

引用:
原帖由 takeshit 於 2019-9-15 05:30 PM 發表
曱甴個個星期挑釁警察, 5L打7你中系人!!!!  先撩者賤,打死無怨!!  
今日兩點半做乜唔去東角道挑機?

引用:
原帖由 石器貧民 於 2019-9-15 05:29 PM 發表
成班暴徒,我發現毒果係無依d相佢地d垃圾記者剩係影到警察
毒果一定唔會影暴徒衰野啦,佢唯一的功能係唱衰香港,想香港亂,想香港玩完 

引用:
原帖由 lazyboy888 於 2019-9-15 05:38 PM 發表

毒果一定唔會影暴徒衰野啦,佢唯一的功能係唱衰香港,想香港亂,想香港玩完 
最慘有班白癡信曬,。

地鐵管理無能,任意暴徙破壞,連最基本請護衛公司睇住都唔做,完全罔顧股東利益。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2019-9-15 04:37 PM 發表
放心, 破壞地鐵警察系唔會理嘅。 打爛嗮佢都冇所謂。 
成日話環保,破壞晒D嘢!環保嗎?

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2019-9-15 05:34 PM 發表
五大訴求缺一不可
林鄭唔好以為求其回應一兩個當無事
呢個十一要送大禮俾中共賀賀佢
五大訴求缺一不可?? 普選林鄭話到事咩? 白癡仔!!

預計 遊行=破壞 小兒科🙄🙄🙄

呢d叫民主?

引用:
原帖由 理性fun析 於 2019-9-15 04:35 PM 發表
曱甴又破壞又做低B行為
燒黃紙,扎小人的時候就發現他們智力不好用了。😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]