• 瀏覽: 5,916
  • 回覆: 20
  • 追帖: 4
+2
香港風水格局係回龍顧祖,以前好,以後都唔會太衰,回歸後同國運同步,國家強香港會更加好。不過三衰六旺難免,過完低潮先可以衝上浪尖。到時渣滓自然會俾淘走,大家係哩個時刻要齊心同做好自己本份。立秋後5年火局完結,5年水局開始。所以曙光會開始出現。真正熱愛香港既香港人加油。

引用:
原帖由 花郎 於 2019-9-15 02:47 PM 發表
香港風水格局係回龍顧祖,以前好,以後都唔會太衰,回歸後同國運同步,國家強香港會更加好。不過三衰六旺難免,過完低潮先可以衝上浪尖。到時渣滓自然會俾淘走,大家係哩個時刻要齊心同做好自己本份。立秋後5年火局完結,5年水局開始。所以曙光會開始出現。真正熱愛香港既香港人加油。 ...
你個乜鬼post. 咁多space.
重乜鬼 VIP

引用:
原帖由 賀天生大佬88 於 2019-9-15 02:52 PM 發表

你個乜鬼post. 咁多space.
重乜鬼 VIP
通知聲曱甴時日無多姐,令你不安我好開心

雖然我是無神論者
但還是支持一下中華民族博大精深的“風水學”

好文啊、角度刁鑽、分析透徹、觀點深入

支持

支持

講少D啦, 神棍

引用:
原帖由 Tanamishu 於 2019-9-15 03:29 PM 發表
講少D啦, 神棍
好驚?

引用:
原帖由 花郎 於 2019-9-15 02:54 PM 發表

通知聲曱甴時日無多姐,令你不安我好開心
我不懂風水, 看完帖一等於沒看, 但就你這句話我支持你

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-9-15 07:58 PM 發表

天滅曱甴

引用:
原帖由 花郎 於 2019-9-15 08:36 PM 發表

天滅曱甴
https://www.youtube.com/watch?v=UnRZo4HUieo

唔少人話政總,特首辦同立法會風水有問題

就正如南韓幾乎所有總統都出事,都好多人話係風水問題

引用:
原帖由 csl225 於 2019-9-15 08:54 PM 發表
就正如南韓幾乎所有總統都出事,都好多人話係風水問題
好似話青雅台似座憤。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-9-15 07:58 PM 發表

X2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]