[政治討論] 淘大真香港人反擊戰成功。可以再接再厲

淘大真香港人反擊戰成功。可以再接再厲 E-mail 此主題給朋友

班暴徒行為已經過哂火。包庇逃犯你地已經竟全功,大勝了。
居住問題亦已經由中央正式接手改善。
你們還繼續搗亂,呢個時候,我地唔會再忍讓你地。
快閃唱國歌,就係真香港人反擊你地搗亂行動嘅開始,我地係和平非暴力,唔會用暴力代替道理。
今日你地走來搗亂,走來打交,結果係自食其果,畀警察拘捕。

呢個係教訓你地要尊重別人言論自由的權利。你有權表達意見,我都有權表達意見,我同你並非敵人。你要與我為敵,係你心胸狹窄。我不會與你爭執,你犯罪自然有法律制裁你。

你亦無辦法阻止我地快閃唱國歌行動。下一次你再來挑釁,就會好似42C巴士咁,一網打盡。

熱賣及精選
今日視頻記錄。

https://youtu.be/kw4GiirpSUE

https://youtu.be/EFrPTj58H-0

(轉貼)
真香港人日程:

14/9 (六)淘大花園 15:00唱國歌。

18/9 (三)海港城 13:00唱國歌。

21/9(日)18區全城清潔日。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 05:58 PM 發表

快閃唱國歌,就係真香港人反擊你地搗亂行動嘅開始,我地係和平非暴力,唔會用暴力代替道理。

呢個係教訓你地要尊重別人言論自由的權利。你有權表達意見,我都有權表達意見,我同你並非敵人。你要與我為敵,係你心胸 ...
但警察—走曱甴便出動打人禁銅

我地要團結,

保護好自己,然後反擊。

回覆 引用 TOP

香港曱甴,
時代垃圾。

反擊曱甴正式展開。

回覆 引用 TOP

楊光都話香港市民要企出嚟📢

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-9-14 06:04 PM 發表

但警察—走曱甴便出動打人禁銅
這就是部署問題咯。曱甴有軍師指揮。打曱甴也需要升級自己的戰鬥力。

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-9-14 06:07 PM 發表

楊光都話香港市民要企出嚟📢
今日已經有好多人忍唔住企出來。

曱甴太過份。

而家係光復香港嘅反擊戰。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-14 06:08 PM 發表

這就是部署問題咯。曱甴有軍師指揮。打曱甴也需要升級自己的戰鬥力。
我地有香討同BK平台,可以選一個做行動指揮平台。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 05:58 PM 發表

呢個係教訓你地要尊重別人言論自由的權利。你有權表達意見,我都有權表達意見,我同你並非敵人。你要與我為敵,係你心胸 ...

曱甴見光死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 06:11 PM 發表

我地有香討同BK平台,可以選一個做行動指揮平台。
需要一些真正有經驗的人指揮,不要以為泛民所說的沒有大台,今次暴亂背後指揮者應該是富有經驗的CIA。

看他們怎麼逼商店,地鐵中立,還想策反警察內部,製造警察底層和高層的矛盾。然後不斷的要求設立獨立調查,其目的就是要警察中立。然後他們就可以成功推翻現政府。

明朝和清朝,秦朝的滅亡,都是有最精銳的部隊保持中立。明朝的吳三桂保持中立,清朝袁世凱的新兵保持中立,秦朝也是。最後反對派順利推翻政府。

香港人係時候要團結啦!!

回覆 引用 TOP

支持港警  
香港加油 

回覆 引用 TOP

五星戰隊大戰曱甴軍團!睇個名都知啦,正義必勝!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。