• 瀏覽: 11,121
  • 回覆: 94
+19
班暴徒行為已經過哂火。包庇逃犯你地已經竟全功,大勝了。
居住問題亦已經由中央正式接手改善。
你們還繼續搗亂,呢個時候,我地唔會再忍讓你地。
快閃唱國歌,就係真香港人反擊你地搗亂行動嘅開始,我地係和平非暴力,唔會用暴力代替道理。
今日你地走來搗亂,走來打交,結果係自食其果,畀警察拘捕。

呢個係教訓你地要尊重別人言論自由的權利。你有權表達意見,我都有權表達意見,我同你並非敵人。你要與我為敵,係你心胸狹窄。我不會與你爭執,你犯罪自然有法律制裁你。

你亦無辦法阻止我地快閃唱國歌行動。下一次你再來挑釁,就會好似42C巴士咁,一網打盡。

今日視頻記錄。

https://youtu.be/kw4GiirpSUE

https://youtu.be/EFrPTj58H-0

(轉貼)
真香港人日程:

14/9 (六)淘大花園 15:00唱國歌。

18/9 (三)海港城 13:00唱國歌。

21/9(日)18區全城清潔日。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 05:58 PM 發表
快閃唱國歌,就係真香港人反擊你地搗亂行動嘅開始,我地係和平非暴力,唔會用暴力代替道理。

呢個係教訓你地要尊重別人言論自由的權利。你有權表達意見,我都有權表達意見,我同你並非敵人。你要與我為敵,係你心胸 ...
但警察—走曱甴便出動打人禁銅

我地要團結,

保護好自己,然後反擊。

香港曱甴,
時代垃圾。

反擊曱甴正式展開。

楊光都話香港市民要企出嚟📢

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-9-14 06:07 PM 發表
楊光都話香港市民要企出嚟📢
今日已經有好多人忍唔住企出來。

曱甴太過份。

而家係光復香港嘅反擊戰。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-14 06:08 PM 發表

這就是部署問題咯。曱甴有軍師指揮。打曱甴也需要升級自己的戰鬥力。
我地有香討同BK平台,可以選一個做行動指揮平台。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 05:58 PM 發表

呢個係教訓你地要尊重別人言論自由的權利。你有權表達意見,我都有權表達意見,我同你並非敵人。你要與我為敵,係你心胸 ...

曱甴見光死

香港人係時候要團結啦!!

五星戰隊大戰曱甴軍團!睇個名都知啦,正義必勝!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]