• 瀏覽: 11,147
  • 回覆: 94
+19
引用:
原帖由 goodfriend01 於 2019-9-14 09:37 PM 發表

五星戰隊香港分部必勝

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 09:40 PM 發表

多謝,一定出席
清潔香港,趕走曱甴。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 09:31 PM 發表
今日打人班曱甴上哂鏡,警察可以攞片慢慢捉人。

班曱甴有排驚。
今次唔係打差佬,拉到狗官冇得放生坐硬監!

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 06:01 PM 發表
今日視頻記錄。
https://www.facebook.com/HongKongGoodNews/videos/2456387308019536/?sfnsn=mo&vh=e

(轉貼)
真香港人日程:

14/9 (六)淘大花園 15:00唱國歌。

18/9 (三)海港城 13:00唱國歌。

21/9(日)18區全城清潔日。 ...
係咪比人 deleted?

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-14 06:08 PM 發表

這就是部署問題咯。曱甴有軍師指揮。打曱甴也需要升級自己的戰鬥力。
唔使咁複雜,今日經驗大部分紅衫圍埋唱國歌叫口號,曱甴在旁挑釁,愛國勇士推撞中拉一兩隻曱甴往人堆打,除口罩頭盔。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 07:23 PM 發表
要組織一齊。團結起來保護老人,女人。佢地專門向老人,女人下毒手。
樓主今日阿姐表現,比男人更勇更恨,往往第一個殺入曱甴陣。

引用:
原帖由 寶寶記貳 於 2019-9-14 10:22 PM 發表

唔使咁複雜,今日經驗大部分紅衫圍埋唱國歌叫口號,曱甴在旁挑釁,愛國勇士推撞中拉一兩隻曱甴往人堆打,除口罩頭盔。
重點係除口罩頭盔,d懦夫個樣一曝光就變軟皮蛇,閃都閃唔切㗎啦

最不幸有市民落單被打傷。

今日914係曱甴恐襲曰。

引用:
原帖由 m@n001 於 2019-9-14 10:30 PM 發表

重點係除口罩頭盔,d懦夫個樣一曝光就變軟皮蛇,閃都閃唔切㗎啦
當時情況唔會理咁多,班畜牲掉雞蛋打阿姐,好多在場男士睇唔過眼(包括我),都加入戰團,主要揾落單曱甴入手,一個有本兩個有利。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 10:32 PM 發表
最不幸有市民落單被打傷。

今日914係曱甴恐襲曰。
冇錯,914曱甴淘大無差別打市民。

引用:
原帖由 lewark 於 2019-9-14 05:58 PM 發表
班暴徒行為已經過哂火。包庇逃犯你地已經竟全功,大勝了。
居住問題亦已經由中央正式接手改善。
你們還繼續搗亂,呢個時候,我地唔會再忍讓你地。
快閃唱國歌,就係真香港人反擊你地搗亂行動嘅開始,我地係和平非暴力,唔會用暴力代替道理。
今日你地走來搗亂,走來打交,結果係自食其果,畀警察拘捕。

呢個係教訓你地要尊重別人言論自由的權利。你有權表達意見,我都有權表達意見,我同你並非敵人。你要與我為敵,係你心胸 ...
對付甲曱,李小龍一招,
https://www.youtube.com/watch?v=hKJjJ2VrEHw 極速幫甲曱除口罩,甲曱即時恐謊跳跑,我試過,勁work

官塘已被人掃場。

林鄭軟弱怕事小女人。我們對目前局勢實在看不過眼,一直有民眾建議成立民團!

香港廣東民團組織, 保護香港,打擊蟑螂暴徒!一定要有組織性,我們是外國愛港陣營,最好多D年輕人!可以是台灣的中華民國或大陸中華人民共和國,總之唔係美英, 港獨就得!

捍衛一國兩制,炎黃子孫之尊嚴,打擊暴徒!

有興趣請私聊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]