• 瀏覽: 102,812
  • 回覆: 25
  • 追帖: 5
+158
支持中國香港, 打多班曱甴幾拳唔該!

始終, 代表光明的中國香港人都要同匿在暗黑, 仲到到成身黑的曱甴決戰, 好事好事.

打殘班曱甴, 打到佢地食偉哥都硬不了

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-9-14 03:25 PM 發表
垃圾又出黎攪事?
撲滅曱甴, 人人有責, 順手清埋佢地流膿牆

唔好旨意林鄭條死魚了, 而家要靠自己救香港. 中國土地一寸都不能少.

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-9-14 03:26 PM 發表

唔好咁開心........今晚曱甴可能報仇.........淘大今晚要小心呢.......!!
不過秋天可能已經大量去了旅行.......未必夠人.....!!
中國香港隊走晒啦, 仲留係度等你班曱甴咩.

今晚曱甴去到食風啦

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-9-14 03:30 PM 發表
呢啲先過引嘛 五星對黑衫
都幾過癮架, 打起曱甴都應該很過癮的.

林鄭, 你可羞恥不羞恥, 你做過乜去抗爭曱甴???而家要市民自己出手了, 
你除咗縮埋扮慈母, 真係唔知要你黎做乜??

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-9-14 03:32 PM 發表
天怒人怨,支持打曱甴
班曱甴根本就要打, 而家由父母們出來教返佢地.

唔該政府好好清走班黃教師啦, 否則返入學園又讓佢地塗毒, 香港死得啦!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-9-14 03:35 PM 發表

想起當年打地主.........現在香港班有錢佬牙眨貶........到時一家大細被人拉上大樹上吊起來當燈飾...!!
現在等待民眾的仇恨不斷的互相提升..........耐心等待...!! ...
文革鬥死多名中國人的紅衛民???從前害死人,從 走得甩, 而家個上天唔會放過佢地的.

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-9-14 03:38 PM 發表
周圍都爆義士打曱甴,爽呀!
打曱甴這有意義的事, 全港應遍地開花.

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-9-14 03:40 PM 發表
法官如果再唔重判, 繼續放人...........後果好嚴重, 平民可能頂唔順會自組地下判官 !!!
唔洗諗啦, 佢地一定唔會, 自己救自己, 自己組織好過啦!!救香港, 打曱甴!

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-9-14 03:41 PM 發表

九龍灣開大片,警察都㩒唔住。

其實應該定一日打曱甴日,全港五佰萬市民同曱甴死過!
所以, 揾何君堯, CY做番特首去炒班曱甴, 應該到時就好睇囉, 係林鄭發緊癲, 在扮慈, 養曱甴

班死曱甴專匿廁格, 暗藏邋遢, 專播港毒, 專呃無知少女做慰安婦, 簡直人人得而誅之.

咁覺呢D事遲早會爆, 不少港人想打曱甴同犯民好耐了, 而家激起港人怒火出黎保衛家園了.

引用:
原帖由 動物投資者 於 2019-9-14 03:55 PM 發表

大陸曱甴大隻D
你上大陸囉, 夠薑咩??回鄉卡都唔知有冇啦,

講咁遠, 講番香港啦!!

引用:
原帖由 動物投資者 於 2019-9-14 03:57 PM 發表

納綷黨出動了
咁呀 , 既然咁認為, 唔該你準備去集中營先啦!上壁屋, 石壁, 赤柱好唔好??

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]