• 瀏覽: 102,919
  • 回覆: 1,142
  • 追帖: 5
+158
總之大陸呢班工友今日活動要小心呀
講明2日1夜,唔好到時為了搏出位整親而取消之後旅遊活動呀

周圍都爆義士打曱甴,爽呀!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-9-14 03:35 PM 發表

想起當年打地主.........現在香港班有錢佬牙眨貶........到時一家大細被人拉上大樹上吊起來當燈飾...!!
現在等待民眾的仇恨不斷的互相提升..........耐心等待...!! ...
文革鬥死多名中國人的紅衛民???從前害死人,從 走得甩, 而家個上天唔會放過佢地的.

聽到有人講先頭有黑衫的暴徒打死左個街坊??
有無人fact check??
班暴徒有無即刻交佢地手機出來比人檢查???
無的話九成中喇

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-9-14 03:38 PM 發表
周圍都爆義士打曱甴,爽呀!
打曱甴這有意義的事, 全港應遍地開花.

好開心...民情反彈....

曱甴大敗,被人喊除口罩,跟著慌慌張張咁走....

更有幾條攪事曱甴被警員制服帶走....

法官如果再唔重判, 繼續放人...........後果好嚴重, 平民可能頂唔順會自組地下判官 !!!

引用:
原帖由 聖闘士星矢 於 2019-9-14 03:37 PM 發表

假愛國五矛黨製造事端黑警唔去拉,黑警恰9無辜市民就叻。
班曱甴去踩人場俾人趕係正常不過嘅事, 曱甴又變返市民???你口中嘅黑警唔出手, 班曱甴仔就會變成死曱甴啦

無可置疑,曱甴係害蟲,要滅!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-14 03:39 PM 發表

打曱甴這有意義的事, 全港應遍地開花.
九龍灣開大片,警察都㩒唔住。

其實應該定一日打曱甴日,全港五佰萬市民同曱甴死過!

愛國者大聯盟正式成立,專屌曱甴

清潔香港,曱甴時代。

附件

Screenshot_2019-09-13-04-50-00-0556993328.png(364.4 KB)

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-9-14 03:40 PM 發表
法官如果再唔重判, 繼續放人...........後果好嚴重, 平民可能頂唔順會自組地下判官 !!!
唔洗諗啦, 佢地一定唔會, 自己救自己, 自己組織好過啦!!救香港, 打曱甴!

黃人又話佢地集會時, 話邊個騷擾佢地, 就係邊個錯,可以打...

點解撐中一班在集會時, 黃人又可以騷擾人? 準則係乜?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]