• 瀏覽: 102,929
  • 回覆: 1,142
  • 追帖: 5
+158
呢啲先過引嘛 五星對黑衫

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-9-14 03:26 PM 發表

唔好咁開心........今晚曱甴可能報仇.........淘大今晚要小心呢.......!!
不過秋天可能已經大量去了旅行.......未必夠人.....!!
中國香港隊走晒啦, 仲留係度等你班曱甴咩.

今晚曱甴去到食風啦

警方要記得, 若去拉班黑衣暴徒時行動一定要快,
但其他嘛,為避免比黑衣畜牲告,
一定要搵清楚業主, 拎到佢授權先好進入私人地方

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-9-14 03:30 PM 發表
呢啲先過引嘛 五星對黑衫
都幾過癮架, 打起曱甴都應該很過癮的.

打底口罩乞衣,多謝

天怒人怨,支持打曱甴

引用:
原帖由 CLYDEchi 於 2019-9-14 03:30 PM 發表

牛頭角街坊?
你點知架?😂😂
係個區出現就係街坊架啦,
你無聽班畜牲賤種暴徒講架咩

林鄭, 你可羞恥不羞恥, 你做過乜去抗爭曱甴???而家要市民自己出手了, 
你除咗縮埋扮慈母, 真係唔知要你黎做乜??

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-14 03:31 PM 發表

中國香港隊走晒啦, 仲留係度等你班曱甴咩.
今晚曱甴去到食風啦
想起當年打地主.........現在香港班有錢佬牙眨貶........到時一家大細被人拉上大樹上吊起來當燈飾...!!
現在等待民眾的仇恨不斷的互相提升..........耐心等待...!!

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2019-9-14 03:32 PM 發表
天怒人怨,支持打曱甴
班曱甴根本就要打, 而家由父母們出來教返佢地.

唔該政府好好清走班黃教師啦, 否則返入學園又讓佢地塗毒, 香港死得啦!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-9-14 03:32 PM 發表

都幾過癮架, 打起曱甴都應該很過癮的.
最過引 突顯黑警濫捕
又一證明
舉角旗打黑衫 原來唔夠揪
出血添

爽呀, 又捉到幾隻曱甴~ 

係相中好明顯睇到個黑衫賤種一個人,
不停用佢背脊同心口打鳩班手無寸鐵的街坊的拳頭

與曱甴爆衝突

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]