• 瀏覽: 4,892
  • 回覆: 36
個個怕咗曱甴搞事,盡量唔出去做節

出既唔去得遠,怕無地鐵,怕堵路塞車,怕殃及無辜

諗起細個父母帶埋去阿爺度食飯,一大家族開開心心,小朋友玩吓燈籠,食碌柚,好有感觸。

大家中秋節快樂嗎?

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 90

1. 開心
2. 唔開心
3. 無感覺
4. 一向無感覺
5. 中國人既節日關我咩事
警察弱雞仲有解放軍,甲甴反唔到天。

引用:
原帖由 edwinbono 於 2019-9-13 10:38 PM 發表

諗起細個父母帶埋去阿爺度食飯,一大家族開開心心,小朋友玩吓燈籠,食碌柚,好有感觸。

大家中秋節快樂嗎? ...
中秋本來就係記念起義

曱甴花燈,問你死未?!

引用:
原帖由 突然的自我 於 2019-9-14 12:03 AM 發表

曱甴花燈,問你死未?!
香港人很有創意!  只是用錯了地方!可惜了!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-9-14 12:18 AM 發表

香港人很有創意!  只是用錯了地方!可惜了!
用係白癡地方就叻,返工係hea做

真係好恐佈,未見過靜到咁的中秋,在apm吃完飯,又係一大班黃人,播歌叫口號,直頭邪教上腦,成個商場都沒幾人是購物,今次香港真係玩完?

引用:
原帖由 edwinbono 於 2019-9-13 10:38 PM 發表

仆街曱甴累人累物!

引用:

唔快樂,抗爭未成功。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-9-14 01:05 AM 發表
返去 示範區啦, 果度D人 中秋節好快樂
你都知同承認你班暴民搞到香港正常市民唔開心嗱!

反修畜牲正死仆街

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]