• 瀏覽: 4,235
  • 回覆: 58
+7
繼一批愛國人士昨午聚集在中環國際金融中心(ifc)中庭高唱愛國歌曲《歌唱祖國》後,西九龍奧海城商場今午也有大批手持國旗的人士在場合唱國歌《義...

有隊型!

新聞來源連結:

http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1090643/即時-香港-修例風波-愛國人士聚集奧海城-揮國旗唱國歌-片段

唔早d通知埋我地

今晚張郎可能深深不忿,要去番奧海城罷佔..

大家今晚要避開下,去第二區消費...

支持

條片短到首歌都播唔完嘅?
好似對國歌不太尊重

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-9-13 03:10 PM 發表
今晚張郎可能深深不忿,要去番奧海城罷佔..

大家今晚要避開下,去第二區消費...
有曱甴停留過商場唔好去消費

商舖同零售從業員都慘

引用:
原帖由 大林林 於 2019-9-13 03:07 PM 發表
唔早d通知埋我地
x2

引用:
原帖由 crimsonandy 於 2019-9-13 02:55 PM 發表
繼一批愛國人士昨午聚集在中環國際金融中心(ifc)中庭高唱愛國歌曲《歌唱祖國》後,西九龍奧海城商場今午也有大批手持國旗的人士在場合唱國歌《義...

有隊型!

新聞來源連結:

htt ...
同意

必定要集中一切愛黨擁黨的力量去對抗他們香港人無理要求普選的行為

引用:
原帖由 crimsonandy 於 2019-9-13 02:55 PM 發表

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190913/share_2019091314105553503.jpg

有隊型!

新聞來源連結:

htt ...
蟲歌讓讓愛國人士聽不下去了

support

引用:
原帖由 球場上的光棍 於 2019-9-13 03:23 PM 發表
商舖同零售從業員都慘
多謝港台、教協、黃教師、犯民漢奸煽動暴徒、學生開始.

引用:
原帖由 大林林 於 2019-9-13 03:07 PM 發表
唔早d通知埋我地
你點解會唔知?

引用:

有隊型!

新聞來源連結:

htt ...
都係時候出來了

祖國加油💪🏻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]