• 瀏覽: 124,511
  • 回覆: 506
  • 追帖: 24
+43
認為佢無爆眼嘅人真係多咗
公司已有人轉軚
可能受9up太子有人死事件影響
發現on9咗嘅人開始有d口吃

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2019-9-13 10:34 AM 發表
大家其實好容易知道真假新聞!
爆眼女,曱甴都知呢個人住系邊度,有曬醫療報告,但就系都唔羅呢份報告證據出嚟!
831太子站,曱甴都知無死人,就系咁叫地鐵公開CCTV,真系搞笑嘅一件事!!
一件有報告嘅就系都唔俾人公開,一件就系都要人公開!!大家明啦 ...
D白痴港人,為反而反,被政棍毒媒利用咗都不自知,可悲!

引用:
原帖由 講東講西 於 2019-9-13 09:38 AM 發表
爆眼女事件說明媒體已失去第四權監察義務和責任!香港嘅新聞自由成為另類!
若果真是一連串假消息,是極度惡意蒙蔽善良香港人的所為,實屬可恥
參與造假者應該受到懲罰

任何罪案的受害人,最渴望的事當然是執法機關能將犯罪者盡快繩之以法。要成功便得各方面,包括受害人全力協助執法機關搜集證據,讓執法機關早日破...

ht ...
事到如今,無爆都要自插插爆佢啦
唔係班畜牲燒L左佢全家都似

引用:
原帖由 jayzzzzz 於 2019-9-13 11:30 AM 發表
女暴徒爆眼關人撚事咩?香港警方應立刻調查女暴徒背景及其與幕後黑手關係,揪出支持暴動份子黑金來源!將發動恐怖活動源頭繩之於法!
唉!比D別有用心的人處處左難,宜D毒媒又不段散播假消息,可憐警隊未有真相卻背上黑鍋!

香港新聞已死。
阿彌陀佛。

唔信支持建制人去試吓案件重演

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2019-9-13 10:48 AM 發表

你小學畢咗業未架?讀多兩三年書會對你幫助好大架,冇文化最可怕!知嗎?
上面D文字識唔識得哂呀?🤣🤣🤣
冇文化不可怕,最可怕的有文化而選擇做文盲

引用:
原帖由 callee1128 於 2019-9-13 07:01 PM 發表
太子站澄清咗冇死人都係大把人拜祭啦,有冇爆眼好閒姐,黃絲叫還眼就要還啦,黃絲話死要見屍咪要搵條屍出嚟囉,否則又行動升級架嘞!
黃絲衰過黑社會,惡過共產黨

引用:
原帖由 Aurora1 於 2019-9-13 02:23 PM 發表
是否真盲已經係問題!
就算知假一樣會屈下去,假下去
為自由民主,一包洗衣粉都可以殺幾十萬人,自由萬歲!

如果真係差佬開檐引致少女眼傷,小弟絶對相信香港好多公義之士一定幫到佢

知道真相點煮死差人,仆街黑記同暴徒係同黨,食屎啦妓者

引用:
原帖由 seasey 於 2019-9-13 10:07 AM 發表
稍微有些理智的人都可以諗到其中蹊蹺,奈何有部分人單細胞思維,拯救唔到佢哋啦!
有一大唔係單細胞思維,佢地比任何人更清楚真相,呢部份暴徒好識玩激將法,激怒一個人最有效方法係老屈冤枉,所以有d人唔明點解假「市民」黑護廢老仲未知獨眼曱甴女並非警察射盲,點解仲日日鬧黑警還眼帶血眼紗布,其實呢d幫兇仲清楚過你咩事發生,佢地目的係一-希望剌激警察令情緒失控做錯事有位入,二,令腦殘市民繼續盲信落去。

千方百計阻止警方取醫療報告, 肯定隻眼唔關警察事啦, 係警察射傷一早自己去醫院申請攞出嚟, 之後公開記者招待會啦!!

支持爆眼女討回公道,公開報告要令警方不能包庇開槍警員,只要女曱甴行出嚟指証,警方濫暴鐵証如山賠償最少五千萬!衡量一下金主三千萬掩口費5使要,警方一定賠得更多,分分鐘政府醒埋個大紫荊勳章俾你,加埋差佬全天候保護你到死為止,又可能有財閥買幢半山區豪宅俾你休養,點計都有着數,金主一炮過你用得幾耐?政府終身保護你又點睇?雖然只係估計,但有內幕知情人士已經幫你plan好唒,只要你一公開榮華富貴隨即信手捻來,諗諗呢個套餐啦。

引用:
原帖由 講東講西 於 2019-9-13 09:38 AM 發表
爆眼女事件說明媒體已失去第四權監察義務和責任!香港嘅新聞自由成為另類!
若果真是一連串假消息,是極度惡意蒙蔽善良香港人的所為,實屬可恥
參與造假者應該受到懲罰

任何罪案的受害人,最渴望的事當然是執法機關能將犯罪者盡快繩之以法。要成功便得各方面,包括受害人全力協助執法機關搜集證據,讓執法機關早日破...

ht ...
爆屎眼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]