• 瀏覽: 124,440
  • 回覆: 506
  • 追帖: 24
+43
引用:
原帖由 hkdotcom 於 2019-9-13 07:12 PM 發表
如果條女無爆眼,或者證實唔係布袋彈射爆, 希望有份叫還眼嘅人自己爆一隻眼, 咁就公平啦
果D叫人還眼,塞機場,遮眼影相的人請佢地集體向受影響的普通市民,警察作公開道歉!

太子地鐡站話有死人,都系咁啦,網上仲有人話認識死者,仆你個街,警察都話沒有失蹤人口,沒有死人!咁網上留言話認識死者嗰個人快啲出嚟啦!點解潛水啊?怕冚家鏟啊?.......

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-9-13 01:41 PM 發表
宜家曱甴只需要佢唔蒲頭,謊言得以繼續,繼續自我催眠!!

活在謊言中!!
佢哋信自己所相信的,唔理真與假。

引用:
原帖由 習總精囊 於 2019-9-13 09:46 AM 發表

仆街頭條飛機文
你習慣睇毒果打飛機係睇唔慣事實,有種咪拎份醫療報告出黎証明曱甴婆爆眼係警察射囉

港煤利9害,太子傳死人返生咗,所以冇人報警

條女上下眼都俾自己人爆咗。

引用:
原帖由 講東講西 於 2019-9-13 09:38 AM 發表
爆眼女事件說明媒體已失去第四權監察義務和責任!香港嘅新聞自由成為另類!
若果真是一連串假消息,是極度惡意蒙蔽善良香港人的所為,實屬可恥
參與造假者應該受到懲罰

任何罪案的受害人,最渴望的事當然是執法機關能將犯罪者盡快繩之以法。要成功便得各方面,包括受害人全力協助執法機關搜集證據,讓執法機關早日破...

ht ...
係人都知,遍得誰,收錢攪事,自作自受怪得誰,人在做天在看,擺明報應

引用:
原帖由 講東講西 於 2019-9-13 09:38 發表
爆眼女事件說明媒體已失去第四權監察義務和責任!香港嘅新聞自由成為另類!
若果真是一連串假消息,是極度惡意蒙蔽善良香港人的所為,實屬可恥
參與造假者應該受到懲罰

任何罪案的受害人,最渴望的事當然是執法機關能將犯罪者盡快繩之以法。要成功便得各方面,包括受害人全力協助執法機關搜集證據,讓執法機關早日破...

ht ...
香港的抗爭者,己經失智。

黃絲真的什麼新聞都作得出

引用:
原帖由 新日光輝 於 2019-9-13 09:42 AM 發表
爆眼少女童話故事殺青

偶遇

811一場意外事故演變成故事,受害者姚X穎小姐被迫捲入暴風眼,無耐亦無淚,她的痛苦有誰知?早知 今日何必當初?
https://cdn.discuss.com.hk/t/6ecb2c/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_190912/20190912_cfa85d4e847188 ...
越來越接近了!期待中

爆眼女事件說明香港的媒體已失去第四權監察義務和責任,黑記之名也當之無愧了。

引用:
原帖由 俾賤人禁訪 於 2019-9-13 10:00 AM 發表

共匪走狗狂出假身文
有啲成個升旗都無淫山
死曱甴面對現實啦!

花咁多錢咁多時間請律師去阻止警方拎醫療報告, D 錢何來 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]