• 瀏覽: 632,640
  • 回覆: 29
  • 追帖: 239
+650
祝大家中秋新景象,萬家團圓心想事成。

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-9-13 02:51 AM 發表
報到
咁夜仲見到你

引用:
原帖由 鬼目 於 2019-9-14 01:02 AM 發表

沉默聲音出現👍
獅子山

引用:
原帖由 wong7fai 於 2019-9-14 02:14 PM 發表

影片
希望類似活動持續有來

引用:
原帖由 alibabala 於 2019-9-14 02:03 PM 發表
正能量媒體點新聞的臉書頁在9月11日被惡意封鎖,剛被解封後,又在9月13日中秋夜被封鎖,現在點新聞嚴正抗議FB打壓正義之聲!這就是所謂的言論自由?

https://wx1.sinaimg.cn/mw690/0064BRSPly1g6z0bqj7t6j30xc0hiabr.jpg

https://wx2.sinaimg.cn/mw690/0064BRSPly1g6z0bqifkfj30 ...
老美無恥係人都知

引用:
原帖由 cap07 於 2019-9-14 02:38 PM 發表

就係曱甴唔知囉
曱甴點同人比,你見而家仲太子拜祭,叫人還眼,5大素球...就知唔係正常人可以理解到

引用:
原帖由 m@n001 於 2019-9-14 10:36 PM 發表

終於發起了,全力支持
時間及條件許可請參加

引用:
原帖由 kk246hk 於 2019-9-14 09:23 PM 發表

我一定會去
請廣傳

引用:
原帖由 藍色小魚 於 2019-9-14 11:21 PM 發表

9月21日個日係警察學院畢業禮
應該係市民送俾真正未來社會棟樑既最佳禮物了!
希望到時大家齊心合力展示出和平力量

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-14 11:59 PM 發表

真心講句, 除非好多人(上百人)一齊, 唔係既話都係快閃撕完就走
我見過有D位佢地用膠水+透明膠紙, 好Q難撕, 依D位直接用黑油冚左佢地好D, 快手簡單
都唔係架,佢地制作為左一開始就好似好多人 ,多數會有一大幅上面再貼memo紙仔,哩D三幾秒可以成幅扯走。我親眼見過幾次曱甴制作流膿墻。

引用:
原帖由 y98141 於 2019-9-15 12:10 AM 發表

次次警察都係以少打多, 死症
少對多唔係問題,問題係一直最低武力。以警察裝備而家剩係用來防身,出手次次都就住。哩樣好蝕。全世界警察制暴肯定都係用絕對武力去鎮場同驅趕。係香港咁溫柔仲要俾畜牲話過度武力。

引用:
原帖由 上環 於 2019-9-15 12:24 AM 發表

其實警察小打多,我地睇到都唔算好嬲,我係最嬲係捉到之後,一到黃官度就放人,呢度先係死症,捉左都無用
諗起睇卡通片,有敵人專吸能量,跟住係一次過能量輸出谷爆左個敵人,警方密密拉人唔會無作用。長期既要等亞爺去做野

引用:
原帖由 人間失格2014 於 2019-9-15 12:30 AM 發表

食環有很多員工,每次搵1百幾十人去清潔,人海戰術。
我見過食環做野,撕過既會清,成張完整既唔會去郁。所以路過一人撕一兩張都算係幫到下手

引用:
原帖由 大叔5935 於 2019-9-15 02:08 AM 發表

唔好睇得香港咁重要。
最近,港交所提出併購倫交所,
兩日就被倫交所reject,倫交所講咗一些理由,反映到香港金融運作嘅一些問題。

而且更絕嘅係,倫交所話想同上(海)交所合作,多過想同港交所合作,即係外面人都想直接同阿爺deal,唔經過你香港.....
...
哩單個信息好直接。商家佬一眼就睇出邊個係真正話事人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]