• 瀏覽: 6,929
  • 回覆: 31
  • 追帖: 2
+5
警方需儘快出拘捕令,嚴禁爆眼女出境,以免佢消失逃避出庭俾口供。

引用:
原帖由 新日光輝 於 2019-9-12 10:50 PM 發表
偶遇

811一場意外事故演變成故事,受害者姚X穎小姐被迫捲入暴風眼,無耐亦無淚,她的痛苦有誰知?早知 今日何必當初?

https://cdn.discuss.com.hk/t/6ec ... 847188123d123U070Jy ...
其實醫院一定有人知實情,但流出嘅好少

Push

有好多正常醫護人員都係被迫要企係黃屍果邊, 啲黑醫護無所不用其極打壓一的反對佢哋嘅同事, 咩世界. 佢有言論自由, 你唔跟就玩殘你, 佢講咩都係真理, 佢就係民主.

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-9-13 11:17 AM 發表
醫院內裡嘅人一定知,高永文亦講過係彈珠所傷,不過礙於私隱而無法正式公開。

附件

eye.jpg(146.39 KB)

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2019-9-13 08:40 AM 發表
已經係國家級嘅陰謀,我諗爆眼女已經被人間蒸發,警方就算攞到醫療報告都死無對證,呢隻死貓食硬。
係噉拖延。爆眼己經逍遙法外。

引用:
原帖由 秋天幼小的師兄 於 2019-9-13 10:52 AM 發表
警方需儘快出拘捕令,嚴禁爆眼女出境,以免佢消失逃避出庭俾口供。
可能一早己經唔係香港啦!

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-9-13 11:17 AM 發表

黃醫護。如果係警方做。唔駛交警方,直接交傳媒啦!

引用:
原帖由 哥布拉 於 2019-9-13 11:42 AM 發表
有好多正常醫護人員都係被迫要企係黃屍果邊, 啲黑醫護無所不用其極打壓一的反對佢哋嘅同事, 咩世界. 佢有言論自由, 你唔跟就玩殘你, 佢講咩都係真理, 佢就係民主. ...
民主係你係民我係主。我吥!

引用:
原帖由 井底平平腰部 於 2019-9-13 02:18 PM 發表

係噉拖延。爆眼己經逍遙法外。
應同

引用:
原帖由 秋天幼小的師兄 於 2019-9-13 10:49 AM 發表
真相出來後,寃枉警方並支持以眼還眼嘅人請自行插盲自己右眼謝罪。
起碼插埋一對

笑L死,唔使造假令人信,根本從來無信過佢地,成班黃屍黃媒豪無公信力,佢哋自己造假黎欺騙自己唔係媒難堅持下去做暴徒

爆眼女單偽旗完左。

斷指警呢單又點計?

真真實實有血有肉的事,

為何無人提?

班垃圾記者去左邊

班濕膠醫護去左邊

X你!!

附件

ecd5286dca93839931a15920d897fb0f22-21-28-.jpg(153.45 KB)

所以依家啲年青人好易受騙

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]