• 瀏覽: 10,642
  • 回覆: 177
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 wingmilkyway44 於 2019-9-12 05:23 PM 發表
一個千五?
由其他人俾車資,有咩問題?
未聽過 「後數」?

一個黨鐵站出口,
維修及租值成本係幾多?
一個黑x及其家屬嘅性命成本又係幾多?

遺書都寫好咗,
仲會恐懼任何成本付出?
..
一個五百, 嗰 d 唔係叫車資, 係叫逃票被捉到的罰款,
齋吹無用, 攞遺書睇下先 ?

嘉誠老人?

引用:
原帖由 超級笨蛋 於 2019-9-12 05:09 PM 發表
咁多錢,叫佢比錢修理返好比暴徒破壞嘅設施啦
我諗佢俾到好多個$500.不過500咩先,盧比定越南盾?

即係食霸王餐,
可以立案起訴,
唔係你話賠,我就要接受

呢啲咪叫衝出嚟柒囉

引用:
原帖由 liuche01 於 2019-9-12 08:42 PM 發表
起咗死肥L底未?
啱喇,起佢底,睇吓係咪有幾十億身家

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-9-12 05:07 PM 發表
香港沉淪,連違例行為都要死攬?網上片段,見跳閘友被擒,由於已經報警,在靜待執法者之時,竟有人硬出頭死攬跳閘友,甚至狂言︰「我幫佢畀五百,錢我大X把!」

是非對錯,一清二楚,香港何時淪為不分黑白之地?是否因為要反政府、反港鐵就可以任意妄為?眼見年輕人犯事而不加以指正?倘是如此,香港還有未來嗎?

原片、原圖︰網絡片段

大叔!哈哈😄 大把錢?
你住邊丫有錢佬!
...
自己人,做樣者

大叔咁撚大口氣係咪幫佢上庭先

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-9-12 05:10 PM 發表

咩人來Y !大把錢? 哈哈😄
跳閘曱甴個老闆

元朗同鴨利洲義士認住隻肥曱甴

呢條L樣口爽荷包𣲷....得個講字DKLMLCFH!@#$%^&*

引用:
原帖由 陳小鳳 於 2019-9-12 05:07 PM 發表
香港沉淪,連違例行為都要死攬?網上片段,見跳閘友被擒,由於已經報警,在靜待執法者之時,竟有人硬出頭死攬跳閘友,甚至狂言︰「我幫佢畀五百,錢我大X把!」

是非對錯,一清二楚,香港何時淪為不分黑白之地?是否因為要反政府、反港鐵就可以任意妄為?眼見年輕人犯事而不加以指正?倘是如此,香港還有未來嗎?

原片、原圖︰網絡片段

大叔!哈哈😄 大把錢?
你住邊丫有錢佬!
...
大把錢?
洗L搭港鐵咩!
司機都無!
Dill..........!

阿叔如果你真系大L把錢,仲洗去逼地鐵咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]