• 瀏覽: 41,924
  • 回覆: 592
+24
引用:
原帖由 PKdickson 於 2019-9-12 03:22 PM 發表
海外生好驚嚟城大, 會都俾曱甴學生拉低哂啲質素
查實城大本地學生因為某D原因, 一班人9成走左去玩政治, 學期完考試全部都肥佬, 已經係公開左既秘密

引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-9-12 01:36 PM 發表
怕了黑警所以唔來,呢個都係冇辦法之中辦法
自己的院校教育齣現錯誤又推到別人,乞衣人思維真係膠膠。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-9-12 01:33 PM 發表
繼新加坡多所大學取消學生來港交流計畫後,城市大學證實已有近百名海外學生及專家,基於本港局勢發展,放棄來港升學或就業。《星島日報》向多所大學查...

全世界都睇住呢班香港既大學生低智無腦白L痴無樣得仲要以為自己好很勁全地球 ...
好明顯是全世界都見到 黑警專打學生
我係外國學生都唔敢來啦

比我都唔黎啦,香港d大學生宜家咁低質,交流生交流完即刻拉低曬自身水平,到時學埋暴徒行為仲死呀。

自由閪冇吸引力?

其實呢 外國機構嚟香港嘅目的係14億人口轉接站.. 因為香港嘅管理法治有保證  所以先會嚟香港做生意..... 如果香港沒有後面嘅支撐

香港D大學已經變政治爛頭卒營地

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-9-12 01:33 PM 發表
繼新加坡多所大學取消學生來港交流計畫後,城市大學證實已有近百名海外學生及專家,基於本港局勢發展,放棄來港升學或就業。《星島日報》向多所大學查...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190912/_2019091207100255071.jpg

全世界都睇住呢班香港既大學生低智無腦白L痴無樣得仲要以為自己好很勁全地球 ...
掛住城大呢個頭牌,就令人諗起無法無天嘅暴徒,實在抬不起頭來!😩😩

引用:

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190912/_2019091207100255071.jpg

班友自吹自擂,以為自己好正義

海外學者說:為何要跟民智低下的人交流?

本地大學生求仁得仁

引用:

正常!你見倒屋企有隻曱甴你會唔會走去同佢交流呢?正常人都唔會啦!

這個都是當然的,人哋真金白銀拿時間拿青春來學習, 你哋走嚟搞運動搞罷課 這樣不如留在家自修好過! 香港的所謂大學生自以為高智商,但在地球村的人看來, 就是弱智的。

引用:
原帖由 siuwenzi 於 2019-9-12 01:43 PM 發表

X2
只有黑警才會驚獨立調查

梗係啦,個名咁臭,都唔希望俾人知起城大讀過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]