• 瀏覽: 41,939
  • 回覆: 592
+24
引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-9-12 01:44 PM 發表

我係正當人家,不過現出都怕晒黑警
痴線嘅人亦都會話自己係正常㗎,正唔正當係要人哋覺得你正當先係正當,唔係自己話自己正當就以為係正當,都話依家班暴徒天生理解力有問題㗎啦

佢哋所講嘅五大訴求, 佢哋自己都唔知自己講緊乜, 根本就唔合邏輯, 人哋一睇你哋班人個智商就知道係弱智啦, 邊個敢你學習呀

香港大學是ISIS訓練營,誰會再來

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-9-12 01:33 PM 發表
繼新加坡多所大學取消學生來港交流計畫後,城市大學證實已有近百名海外學生及專家,基於本港局勢發展,放棄來港升學或就業。《星島日報》向多所大學查...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190912/_2019091207100255071.jpg

全世界都睇住呢班香港既大學生低智無腦白L痴無樣得仲要以為自己好很勁全地球 ...
香港教育已死,外國學生仲邊會咁戇鳩嚟俾班仆街冚家鏟校長教師洗腦!!

來港去城大學講粗口, 最惦係粗口,
破壞公共設施都好惦呀😁😁
打市民及襲擊警察都惦嫁

太多垃圾學生

唔聽曱甴話就圍打你,正常都唔會來

引用:
原帖由 dtw 於 2019-9-12 01:52 PM 發表
來香港的大學可以學到暴動、使用汽油彈、腐蝕彈、激光雷射、破壞、跳閘,勝過全球學府㗎!
仲有學會就地取材,挖磚掟磚

引用:
原帖由 笑忘輸 於 2019-9-12 01:40 PM 發表

只有罪犯先會驚警察
X3

暴民大學

正常人都唔會同恐怖分子交流喇

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-9-12 02:03 PM 發表
黑社會曱甴大學牲
曱甴像

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-9-12 01:33 PM 發表
繼新加坡多所大學取消學生來港交流計畫後,城市大學證實已有近百名海外學生及專家,基於本港局勢發展,放棄來港升學或就業。《星島日報》向多所大學查...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20190912/_2019091207100255071.jpg

全世界都睇住呢班香港既大學生低智無腦白L痴無樣得仲要以為自己好很勁全地球 ...
見到班曱甴學生冇格冇格 垃圾教育 我都想離開 香港下一代冇希望

引用:
原帖由 愛心大使 於 2019-9-12 01:36 PM 發表
怕了黑警所以唔來,呢個都係冇辦法之中辦法
隨時畀黑學生圍/禁固, 又要日日聽噪音, 當然要等局勢安定落嚟先啦

引用:
原帖由 siuwenzi 於 2019-9-12 01:43 PM 發表

X2
x5,000,000+1

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]