• 瀏覽: 4,955
  • 回覆: 49
+9
果班「曱甴妓者」連點證據都攞唔出來又老作新聞
引用:
原帖由 俾賤人禁訪 於 2019-9-12 01:09 PM 發表
「噹——噹——緊急廣播,由於發生嚴重事故,本站將會關閉,乘客必須立即離開……」

「噹——噹——緊 ...

真係理解唔到班垃圾黃媒乜野邏輯架喎,
依家連CCTV都俾埋圖大家睇啦,
根本依單野已經無得再作落去架啦,
仲花時間攪依D咁無聊嘅野,
快快手搵過另一個topic黎炒啦,
再唔有D新花款出,
越黎越少人支持暴徒架喇,
到時大家無糧出就唔好啦。

引用:
原帖由 sinchau 於 2019-9-12 01:59 PM 發表
真係理解唔到班垃圾黃媒乜野邏輯架喎,
依家連CCTV都俾埋圖大家睇啦,
根本依單野已經無得再作落去架啦,
仲花時間攪依D咁無聊嘅野,
快快手搵過另一個topic黎炒啦,
再唔有D新花款出,
越黎越少人支持暴徒架喇,
到時大家無糧出就唔好啦。 ...
佢地就係咁無聊……最鍾意做低能仔扮弱智 衰在香港人好難團結去捉住佢地每1個人

毒果快叫死者家屬唔帶口罩出嚟啦!講咁多廢話有鬼用咩

曱甴亂港,死唔斷氣

作家日報

引用:
原帖由 俾賤人禁訪 於 2019-9-12 02:05 PM 發表
大陸傻雞戇撚居,黑警做衰嘢要證據嘅咩!差佬車慣大炮是常識吧!
到底係講緊大陸佬做既定黑警做架,好L亂呀

0分重作

講咁多古仔, 至少都比 1個 "死者"名同相關資料出黎先啦, 唔該.

引用:
原帖由 俾賤人禁訪 於 2019-9-12 01:09 PM 發表
「噹——噹——緊急廣播,由於發生嚴重事故,本站將會關閉,乘客必須立即離開……」

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190911/720pix/1568133448_b882.jpg

還警隊一個公道
一定要公開原有3小時未經剪輯刪除閉路電視錄影

慳番啦, 班暴徒原本打算拍戲扮影到警察殺人,
點知又on撚鳩鳩比市民影到,
呢個大話已經無以為繼,
你貼完都收唔到個五毫架, 豬兜

引用:

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190911/720pix/1568133448_b882.jpg

請有男警為他「搓心口」,女警喊那傷者的名字係記招交代實情

差人來之前, 係度同呀8咩呀咩呀夠膽出來都晒左2個字時間, 如果冇圍呀8走左9年啦

差人落來拉人如果冇差別打人, 點解果幾個呀8冇比差人打? 定係果幾個呀8本身係差人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]