• 瀏覽: 4,957
  • 回覆: 49
+9
我受不了良心的責備 ,我要公佈兩名死者的資料 :

第一位女姓,姓名是潘曉穎
第二位姓別不祥,姓名不祥

引用:
原帖由 俾賤人禁訪 於 2019-9-12 01:09 PM 發表
「噹——噹——緊急廣播,由於發生嚴重事故,本站將會關閉,乘客必須立即離開……」

「噹——噹——緊 ...
如果係真, 果幾個[死者]家人,朋友仲唔出坭嘈到拆天!?

香港警察 蓄意謀殺

引用:
原帖由 sinchau 於 2019-9-12 01:59 PM 發表
真係理解唔到班垃圾黃媒乜野邏輯架喎,
依家連CCTV都俾埋圖大家睇啦,
根本依單野已經無得再作落去架啦,
仲花時間攪依D咁無聊嘅野,
快快手搵過另一個topic黎炒啦,
再唔有D新花款出,
越黎越少人支持暴徒架喇,
到時大家無糧出就唔好啦。 ...
沒有暴徒 只有暴政

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2019-9-12 06:26 PM 發表

沒有暴徒 只有暴政
擘大眼,講大話.

所謂暴政, 咪立[送中]條例, 政府有冇唔准你講野? 有冇捉你入獄?  有冇殺你全家? 有冇..................??

暴徒就大把叻, 睇下TV, 冇日冇之, 係度破壞, 打爛香港.
遲d你老豆老母d生意/工作都爛L埋, 你地就知死?

作大D,我都起到,警察只捉曱甴,冇傷及其他人

唔該大家留番. 而家受傷名單嗰班係暴徒. 點知又一大班白痴市民又俾幕後有心人轉移視線個個變晒無辜受傷乘客. 又迫警察掉返轉頭同你交待. 好嘢

引用:
原帖由 tinlong 於 2019-9-13 09:50 AM 發表

擘大眼,講大話.

所謂暴政, 咪立[送中]條例, 政府有冇唔准你講野? 有冇捉你入獄?  有冇殺你全家? 有冇..................??

暴徒就大把叻, 睇下TV, 冇日冇之, 係度破壞, 打爛香港.
遲d你老豆老母d生意/工作都爛L埋, 你地就知死? ...
政府想搞逃犯條例嘅原因係因為台灣殺人案, 根本同內地冇關係, 係佢自己夾硬要破壞一國兩制

引用:
原帖由 浪人1997 於 2019-9-13 11:01 AM 發表
唔該大家留番. 而家受傷名單嗰班係暴徒. 點知又一大班白痴市民又俾幕後有心人轉移視線個個變晒無辜受傷乘客. 又迫警察掉返轉頭同你交待. 好嘢 ...
有啲路過嘅都畀人打呀

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2019-9-13 04:29 PM 發表

政府想搞逃犯條例嘅原因係因為台灣殺人案, 根本同內地冇關係, 係佢自己夾硬要破壞一國兩制
廾三條都用和平示威迫政府撤銷, 掃把頭都落台la!

返送中一樣一樣可用和平示威, 不過你地要煲大佢.
講撚到係暴政, 打撚爛個香港又唔係暴徒.

[quote]原帖由 tinlong 於 2019-9-13 04:41 PM 發表

講撚到係暴政, 打撚爛個香港又唔係暴徒. [/qu大家都非常和平, 政府用暴力手段欺壓我哋

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2019-9-13 04:50 PM 發表
[quote]原帖由 tinlong 於 2019-9-13 04:41 PM 發表

講撚到係暴政, 打撚爛個香港又唔係暴徒. [/qu大家都非常和平, 政府用暴力手段欺壓我哋 ...
你真係現代[李高]指鹿為馬.
死都講得返生.

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2019-9-12 06:26 PM 發表

沒有暴徒 只有暴政
活在謊言中!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-9-20 01:28 PM 發表

活在謊言中!!
係因為你仍然盲撐警察 你咪覺得冇死人囉,>><<1

引用:
原帖由 劉俊傑 於 2019-9-24 08:43 PM 發表

係因為你仍然盲撐警察 你咪覺得冇死人囉,>><<1
係囉!!又有兄弟死囉!!又要還兄弟公道囉!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]