新教科書洗腦開始,仲快過報紙

引用:
原帖由 傻仔三十 於 2019-9-12 11:55 AM 發表

10227181 10227182
已起底,係五旬節中學6a班黃絲老師

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 tellmewhy-hk 於 2019-9-12 12:05 PM 發表

好攪笑,相中有兩個冇做手勢,唔通佢地係唯一清醒嗰批人嗎?
兩位年青人頂住啊

教材出街居然唔使審,居然甘自由仲話沒自由

回覆 引用 TOP

還眼未?

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2019-9-12 06:59 PM 發表

兩位年青人頂住啊
支持還有清醒既學生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lcm19870423 於 2019-9-12 05:41 PM 發表

離曬譜, 教育局 你班友點做野, 任由學校涂毒學生
教育局又話無事,真係垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simonfdf 於 2019-9-12 07:21 PM 發表

還眼未?
屎眼就還比佢,搵人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傻仔三十 於 2019-9-12 11:55 AM 發表

自下定論
不用獨立委員會啦
假假民主

回覆 引用 TOP

篡改歷史, 罪大惡極!  

仲有, 而家仲做遮眼手勢做咩7?? 係人都知隻眼係中彈珠啦, 香港幾多白痴未傻夠

回覆 引用 TOP

讀屎片,不知所謂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2019-9-12 13:46 發表

仆街教畜!仆街教協!仆街葉建源!!

絕對足比

瑞士歐X茄「專業超速」
1969登月
1970救返亞波羅13號太空人
咁絕世經典!

瑞士斯X琪膠錶,自1983起,一直創意無限!

絕對要出限量版膠錶紀念!

1969 omega moonwatch見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀中國改革開放40周年
1994 新南非omega中置陀飛輪
1999 omega co axial賀歐元及澳門特區20周年
2009 samsung galaxy敢就十年
清潔香港 時代曱命!

回覆 引用 TOP

其實班野知唔知自己做緊咩?好似勝利手勢咁笑晒口以為畢業旅行影大合照?成班得2個正常,簡直可悲!

回覆 引用 TOP

教肓局最離譜‧, 仲唔做野等咩呀? 學警察咁整番十條八條報料熱線啦!

回覆 引用 TOP

相中有兩個冇做手勢......有良心

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2019-9-12 12:38 PM 發表

教育局係咪特區政府管嘅呢?政府點可以咁無能。徹底爛透。
經過22年滲透,已經到咗無可救药地步了。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。