• 瀏覽: 2,417
  • 回覆: 39
+2
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-9-12 02:12 PM 發表
警察叔叔講大話眼都唔眨
暴徒話冇破壞話地鐵禾 一定係啦

引用:
原帖由 mm170240279 於 2019-9-12 02:18 PM 發表
咪一早交代左囉, 都話比班暴徒滅撚左口,
用來屈差人用囉, 條屍你問班暴徒咪知囉,
你問差人把撚咩
都唔出奇 班暴徒冇人性 咩L都做得出 用愛滋自傷殘殺都得

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-9-12 05:42 PM 發表
滅口極容易⋯對有🔫🔪的近內地的人 容易到痺

太多人在童畫裹成長了
重有核彈tim返連登啦on9仔😂

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-9-12 11:30 AM 發表
打死人有乜出奇
點解唔打死班曱甴

我仲知道有啲黃人乜都入警察數, 仲話如果自己有乜意外一定係警察做, 佢哋真係癡撚線

引用:
原帖由 alvinkan 於 2019-9-13 04:49 AM 發表

都唔出奇 班暴徒冇人性 咩L都做得出 用愛滋自傷殘殺都得
絕對有可能, 搵兩條無腦靚仔出來拍片,
扮比差人打, 到時真係將佢地打撚死,
埋係山邊, 隔多一星期又扮行山見到,
到時再有人係外國放條片上來話發現當時情況

消失唔只3人,單去左台灣都幾百人

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-9-13 07:40 PM 發表

癡得過政府上季經濟差都入示威數?
當然有關係

唉,太子站拜空氣假死人成一千幾百束花
九龍灣真死人就。。。。一束花

刁,畜生又系度歪曲事實,

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-9-12 11:20 AM 發表
【新增消防處回應、影片】

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20190911/720pix/1568202948_4b30.jpg

黑警畜牲不如
黑過墨汁比9更賤已不足以形容
政府冇人信要自己反省吓

新聞來源連結:
https://s.nextmedia.com ...
毛婆真係夠高iq呀,肯定嗰三個都係孤兒,無父無母,冇朋友,冇親戚,冇其他曱甴同類㗎, 所以死咗一定冇人知啦🤭🤭🤭🤭🤭🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]