• 瀏覽: 22,749
  • 回覆: 205
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 sinchau 於 2019-9-12 11:10 AM 發表

好心佢啦,場戲邊度仲有得做落去呀,
地鐵都俾埋CCTV做證啦,
況且講咁耐,究竟死左邊個先得架?
真係非常可笑,死者資料全欠奉,居然有人不問由來視作真實,還在太子站獻花,獻給誰呢?
如此智障,香港真危險!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
巫婆又出黎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2019-9-12 11:21 AM 發表

毛姨姨傳聞昨日姦殺十多名小男童並分屍抹埋堆填區
毛婆?相當嘔心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2019-9-12 11:27 AM 發表

我聽一個黃人話, 死者家屬已被拉晒上大陸軟禁, 所以冇人行出來....個腦殘左已唔係正常人思維, 智力係冇下限架
全部?所有相關的無一幸免?做到滴水不漏?如此本事就不應拉案中虛擬人,應拉死毛婆!

回覆 引用 TOP

不知所謂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Abijah223 於 2019-9-12 10:55 AM 發表

亂港分子不斷製造謠言,唯恐天下不亂!立法會反對派召集人毛孟靜昨日聲稱得到一份消防處在8月31日太子站的行動紀錄內部文件,並煞有介事地開記招,但毛孟靜在會上並沒有展示該內部文件,反而拿出一份她自己整合的消防處當晚的對話節錄,並藉此聲稱警方及消防處理事件上「疑點重重」。不過,當有記者質疑為何不拿出正本之時,毛孟靜卻以保護資料來源為由百般迴避。
http://img.takungpao.com/2019 ...
毛老臭X殼,所謂死者的家屬都無出來認頭,你係咪枉作小人!

附件

PhotoCollage_1568150934042.jpg(416.02 KB)

2019-9-12 01:59 PM

毛婆精神病

回覆 引用 TOP

刁,巫婆係政府人員佢都屈架喇

回覆 引用 TOP

可能是她放完假回來,刷刷存在感

回覆 引用 TOP

香港之恥

回覆 引用 TOP

庸人自擾,挑撥離間

回覆 引用 TOP

既然毛婆咁神通廣大, 我地唔要求多, 至少都講出 1個 "死者" 名同相關資料出黎先啦, 唔該.

回覆 引用 TOP

首先要拉靜盲毛,佢有份煽動暴動,非法集結,幫助宣傳有頭盔口罩供應.

回覆 引用 TOP

死左三件名字如下
王之風
毛大嬸
肥佬黎

回覆 引用 TOP

雞蛋裡挑骨頭,晤見她去救人。講就天下無敵,做有心無力吖。大道理邊個吾知點噶,做得到先好講吖嘛。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]