• 瀏覽: 24,444
  • 回覆: 205
  • 追帖: 1
+25
引用:
原帖由 toledo 於 2019-9-12 11:14 AM 發表
自己個寶貝仔破壞立法局後

安全逃往歐洲後

毛婆即刻生猛好多

出盡飲奶力老屈警察
去歐洲捉佢個毛仔返來😏

引用:
原帖由 HongWu 於 2019-9-12 11:06 AM 發表
請巫婆交出失蹤者名單
失蹤者名單

附件

20190726_photo2 (1).jpg(40.44 KB)

20190726_photo2 (1).jpg

20190808_aeb76da95051bc73f2060jVVXFugXxCm.jpg(92.97 KB)

20190906_2b7033e3846a4ca5b8a74goEmucLzf8P.jpg(93.74 KB)

20190828_e6ed6e5b687ec5f79520xXpgDb1KbUOG.jpg(118.68 KB)

_2019091107470169487 (1).jpg(60.59 KB)

_2019091107470169487 (1).jpg

阿爺幾時可以收拾依隻甩毛雞

好耐無俾鬼佬 X 過,總會多疑的,理解

其實質疑乜?當時兵慌馬亂,供佈傷者人數有出錯有乜咁奇?處理傷者數字嗰位人兄都唔知原來咁重要!俾人炒作為有死人!
有人死一定有人知,同路人,朋友,父母一定知人消失,有冇人報警或揾傳媒?非法處理屍體?公務員打份工咋!點會同你冒險!

人無恥無良知真係恐怖……佢自己信唔信報應㗎?唔怕報在家人身上?

垃圾政棍

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-9-12 11:23 AM 發表

毛婆遲D可能會話,人哋全個家族同朋友都死曬了
家族各自嘅朋友,上班嘅同事,老闆都死曬……

未得住,仲要朋友嘅家族,同事嘅家族,老闆嘅家族……

都仲未得…………

想制造白色恐怖?

真係有人死,仲係俾毛婆殺死,我有參與者錄音,不過為咗保護消息來源,我就講筆錄。根據目擊者講,當日有攪事者係太子站逃走,上咗毛婆派來接應嘅車,直奔毛婆大宅,為咗滅口,毛婆趁攪事者入屋即關門擊殺,目擊者有幸逃脫。現要求毛婆公開住所屋內、外、停車場Cctv…

係咪覺得我好無稽喱,我都覺得😜
以上純屬虛構,如要相信,實屬白癡😏😄

民生既野又唔見咁落力

對家起碼都提議用土地條例收地

犯民做過啲咩 ?

最愛無中生有,搬弄是非!

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2019-9-12 11:21 AM 發表
毛姨姨傳聞昨日姦殺十多名小男童並分屍抹埋堆填區
生要見人,死要見屍

黎黎去去都得果幾招,悶唔悶啲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]