• 瀏覽: 3,516
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
佢哋都喺國際場合發表有關香港嘅言論,你地覺得邊一方可以代表你呢?請投票!

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 131

1. 何超瓊伍淑淸代表我
2. 何CC黃之鋒代表我
3. 冇人可以代表我
黃之鋒、何cc是越南垃圾。

海納百川有容乃大,壁立千軔無欲則剛。
引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-12 11:54 AM 發表

正如特朗普所讲,中美贸易战中,不能怪中国,因为中国以中国的利益办事,中国do a good job。反而是美国佬点解要等到他先压制中国。

同样,不要怪责饭民,因为他们是以美国利益为先,饭民很成功的将香港年轻人洗脑成反中,仇中,仇政府。工作表现中,饭民拿到A grade。
但是过去20年,亲政府,中央的民建联做了什么,除了派米,仲做了咩,完全ignore饭民的洗脑工程,究竟老鼠成是不 ...
我支持建制

泛民曱甴破壞社會

我支持香港警察,你們可以打我了!
引用:
原帖由 ILoveSwim 於 2019-9-12 10:02 PM 發表

我支持建制

泛民曱甴破壞社會
泛民曱甴当然令人讨厌,但是为什么97后的年轻人全部给他们洗脑。建制派是不是有好大责任?点解可以在自己的主场会完全失败。
建制表现是不是F。
饭民是A。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-12 11:19 PM 發表

泛民曱甴当然令人讨厌,但是为什么97后的年轻人全部给他们洗脑。建制派是不是有好大责任?点解可以在自己的主场会完全失败。
建制表现是不是F。
饭民是A。 ...
泛民破壞社會

有冇責任?

引用:
原帖由 yc0688 於 2019-9-12 09:08 PM 發表

黃之鋒、何cc是越南垃圾。
果兩隻都是曱甴

越南人想代表我地純種中國人?

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-9-12 12:33 PM 發表

香港2百萬人上街反政府!
你們文宣 is a joke!

【逃犯條例】網民發起聯署「伍淑清及何超瓊不代表香港市民」
https://www.hk01.com/%E6%94%BF%E6%83%85/373995/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E7%99%BC%E8%B5%B7%E8% ...
發水2百萬,只有了33萬

回覆 引用 TOP

低能白痴,呢啲唔係文宣,班曱甴發放假消息就係文宣,兩位善心女士去世界組織度係將香港目前嘅事實展現於全世界人眼裏,等班傻嘅外國佬就算盲撑嘅都有啲內疚,所有外國人都唔介意香港亂,因為佢地國家都經濟衰退,有人陪唔會顯得咁柒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ILoveSwim 於 2019-9-12 11:20 PM 發表

泛民破壞社會

有冇責任?
饭民畜生以美国主人利益为先,破坏香港以达到目的,你要他们负责什么呢?要做的就是清洗判国贼。

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2019-9-12 10:48 發表

佢哋都喺國際場合發表有關香港嘅言論,你地覺得邊一方可以代表你呢?請投票!
熱切支持

屈穎妍 + 緒簡寧 + 陳文鴻

遲聯合國代表香港發言!

最代表香港!

1969 omega moonwatch見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀中國改革開放40周年
1994 新南非omega中置陀飛輪
1999 omega co axial賀歐元及澳門特區20周年
2009 samsung galaxy敢就十年
清潔香港 時代曱命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ILoveSwim 於 2019-9-12 11:22 PM 發表

果兩隻都是曱甴

越南人想代表我地純種中國人?
真定假?佢哋係越南裔?

遲下鴨梨洲事件陸續有嚟都要感謝正義朋友了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SayYouSayMe 於 2019-9-13 06:55 PM 發表

真定假?佢哋係越南裔?
基婆何韻詩是越南華人後代

反中亂港

黃屍暴徒無个好死!

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-9-13 08:31 AM 發表

饭民畜生以美国主人利益为先,破坏香港以达到目的,你要他们负责什么呢?要做的就是清洗判国贼。
11月區議會不投泛民

引用:
原帖由 ILoveSwim 於 2019-9-13 10:51 PM 發表

11月區議會不投泛民
问题是年轻人都支持他们。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]