• 瀏覽: 43,923
  • 回覆: 349
  • 追帖: 4
+13
光復香港果然好堅,踢走晒啲賣大陸人野嘅商店

光服晒啦

多得班暴徒、政棍、黑媒、黑教、黑醫護同埋假發人咯

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2019-9-12 08:39 AM 發表
本港遭逢貿易戰及反修例風波夾擊,營商環境轉差,部分旺區出現減租潮。科技園和數碼港昨宣布下月起減租5成,為期半年。銅鑼灣亦成減租「重災區」,有地產代理指,金百利商場減租3成;波斯富街有千呎舖以20萬放租

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2445000/2449742/fb_0912_1_201909 ...
恭喜香港繼續下去!把它變成焦土才有生機,所有樓市跌價五成,香港才有希望!

引用:
原帖由 $navyseals 於 12-9-2019 09:57 發表
就算跌9成都係極貴,跌99%才算合理
跌99%租唔等於1定要平比你, 人工都要錢, 人流少成本自然高, 你睇公屋非領展場茶仔就知, 租係平但唔夠客, 分分鐘貴過領展場

引用:
原帖由 nhfnhe 於 2019-9-12 10:18 AM 發表

點解唔出街?而家幫趁舖頭又少人又好service?難道你係滋事份子?以前通街遊客水泄不通就真係唔想出街喇
睇清我乜意思先回復啦,你思想就真係有D分化

甘亂,遊客都怕上來

抵撚死

大陸人邊有骨氣架 好快又咪死過黎踩沉香港  日本若果開放自由行都踩沉佢呀。

黑衣暴徒破壞社會安寧,搵鬼去shopping咩

業主擺明劏租戶搵9笨7,真係當人傻嘅咩!

引用:
原帖由 xingzuo2 於 2019-9-12 10:29 AM 發表

睇清我乜意思先回復啦,你思想就真係有D分化
我覺得我哋係香港人,行得正企得正,即使唔認同佢哋嘅理念,都唔需要一刀切避開佢哋,你要知道佢哋唔係呢兩個月先'變'出來㗎。大家都係香港人有乜好怕?

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2019-9-12 08:39 AM 發表
本港遭逢貿易戰及反修例風波夾擊,營商環境轉差,部分旺區出現減租潮。科技園和數碼港昨宣布下月起減租5成,為期半年。銅鑼灣亦成減租「重災區」,有地產代理指,金百利商場減租3成;波斯富街有千呎舖以20萬放租

https://resource01-proxy.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2445000/2449742/fb_0912_1_201909 ...
其好多藥房係內地人開,有好多黑工,入境處應該查下

甘貴都租!抵9死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]