• 瀏覽: 52,195
  • 回覆: 477
  • 追帖: 3
+18
住深圳

玩爛香港

自己層樓升

遲d香港樓跌

佢就樓換樓,成功香港上車

深圳人王婆婆,你好有機心呀

講到大陸咁黑暗?又會上大陸?

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2019-9-12 07:08 AM 發表
王婆婆係一奇人,退休後返深圳買樓住,但是又仲意英國,唔做中國人,點解唔移民去英國?或許佢考慮返深圳住省錢,既然係咁,就向現實低頭低調D,佢可能都睇到曱甴暴動,怕被連累,唔再來。 ...
咪糸,又要住大陸方便返香港攞著數,又要反港反中

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-9-12 09:42 AM 發表

點解會議員問保安局check到佢而家“安全”嘅?
人地幾時安全幾時唔方便關保安局舟事?
咁你咪問下你朋友朱西迪囉

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2019-9-12 09:39 AM 發表

你話緊好很多桶鮑抿喎
咁D曱甴成日口中愛香港,但就出力破壞,一樣係咁既標準P

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2019-9-12 09:42 AM 發表
住深圳

玩爛香港

自己層樓升

遲d香港樓跌

但時間不等人,應該......,有啲吾講出口,積德。

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2019-9-12 09:42 AM 發表
住深圳

玩爛香港

自己層樓升

遲d香港樓跌

呢d人就真係真·XX
粗口就費事打la

拉佢去東北勞改啦

引用:
原帖由 514k 於 2019-9-12 09:42 AM 發表
講到大陸咁黑暗?又會上大陸?
仲好安全添

又話中國點危險,點知舉住英國旗都仲可以安全返上去,你咁樣點呃香港班傻仔啊

又多一個人口不對心
成班曱甴都有一種特大病徵........人格分裂

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-9-12 06:33 AM 發表
反對逃犯條例修訂示威之中,不只年輕人身影,老中青亦經常在衝突現場出現,其中一名長者就是舉英國旗的王婆婆。近日示威場合,有示威者看不到王婆婆的蹤影,引起部份人不安。立法會議員朱凱迪在facebook發文,表示收到保安局消息,王婆婆正在內地,目前「安全」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3272207/org/11f66a1f3f455c574643946 ...
咁X好笑,又舉英國旗反送中但又入內地卻又很安全,咁佢反送中條例係為了自己自願送中呀

引用:
原帖由 共享陽光 於 2019-9-12 06:33 AM 發表
反對逃犯條例修訂示威之中,不只年輕人身影,老中青亦經常在衝突現場出現,其中一名長者就是舉英國旗的王婆婆。近日示威場合,有示威者看不到王婆婆的蹤影,引起部份人不安。立法會議員朱凱迪在facebook發文,表示收到保安局消息,王婆婆正在內地,目前「安全」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/3272207/org/11f66a1f3f455c574643946 ...
係都唔奇,我愈嚟愈發現啲垃圾啲邏輯極之混亂,前言不搭後語,完全無腦,或者唔用正常邏輯思維思考.......

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]