• 瀏覽: 47,118
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
+28
成日人多蝦人少,你地唱得, 又唔比人唱

黃絲所謂既“民主”大家都見識到,根本係有佢講無人講
支持佢地既人。。。以後無得出聲架啦

我地係咪下次要聚多人一齊唱歌大聲過佢地先得

引用:
原帖由 豆芽生 於 2019-9-11 22:22 發表
搶手機打劫都唔捉?
我有睇到片呀,有個花黑衫肥男人搶佢手機
暴徒係改不了性格,就算人地唱國歌,仲乜要搶人手機

仲有白衫個男人竟然話佢係市民。。。。
無理呀!!

引用:
原帖由 學民高潮~黃之瘋 於 2019-9-11 22:17 發表

香港而家班暴徒呢種叫做霸淩極權恐怖主義,衹要唔同意或者唔配合佢哋就會用盡一切辦法整死你,香港人再唔團結武裝保衛,就會俾呢班恐怖分子控制! ...
根本就係霸權!!

引用:
原帖由 ooo111 於 2019-9-11 23:13 發表
唱曱甴歌就無事,而家公平咩?
完全唔公平囉,仲要係咁指住人嘈
唔比人出聲就得個惡字,搶野

引用:
原帖由 口腔花色核心 於 2019-9-11 23:24 發表
有細路仔隔離都郁手。。。
班人個良心去左邊?
由6月開始已經無左,所以佢話同你講良心,都唔需要理會

引用:
原帖由 temp0401b 於 2019-9-11 23:40 發表

呢D就係佢地所謂既自由,
一邊用暴力剝奪別人既自由,
卻一邊在控訴自由被剝奪。

自已受不起小小的挑釁就去搶人手機
但那一邊就群起挑釁同侮辱警察。

呢班人真係好可恥、亦好可悲。
....因為...佢地自已既行為,就係佢地自已最討厭既事...
已所不欲,勿施於人。這很基本吧.... ...
無錯

由六月一連串事件,好多假消息,新聞,傳言
暴徒圍打人,搶手機,打爛車

到今日連唱歌都唔比人唱,仲要成班人手指指話佢不是

佢地口講話要爭取民主,根本已無民主可言,他們只是被洗腦的垃圾

佢地持住人多就惡, 意見唔同就要指住話, 搶電話
明明有人打佢, 仲要梗硬就人撞玻璃或唔知佢點解流血

成班人就係度講大話!! 由6月到尋日, 每一個大話都印證黃絲係不可理喻既垃圾

成班人唱歌又得, 咁都唔比人地一個人唱
仲要成班人指住佢黎話, 啲黃絲無品架
人地抱住個女仲要搶佢電話, 太過份

引用:
原帖由 Beyond2014 於 2019-9-12 11:14 發表
黑記全部delete唒佢俾人打果段
呢啲咪係佢地所謂既民主自由, 佢地等同啲紅衛兵, 比人洗晒腦無思想
終有一日佢地要付出代價

引用:
原帖由 Puke007 於 2019-9-12 11:39 發表

糸曱甴心態,佢哋只有個體價值觀,無父母,無親人,無朋友,其實佢地自己都吾存在。我確信當晚應該最少三隻曱甴死亡,記住糸曱甴。統稱糸小強1、2、3號。
所以政府公布正確,曱甴都無錯,可能糸台底,月台踩死之類。 ...
諗起以前紅衛兵, 而家黃絲咪做緊紅衛兵囉, 被洗腦
是非不分, 仲要扭曲真相 太可怕

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]